Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ξεκίνησαν οι αποστολές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Σερρών στους πυρόπληκτους

Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

/ by Newsroom


Συγκινητικό μήνυμα αλληλεγγύης στέλνουν πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις, που ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής Σερρών για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συμπολίτες μας στις πυρόπληκτες περιοχές.


Στο πλαίσιο της εκστρατείας βοήθειας, που διοργανώνουν ο Δήμος Σερρών(Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας) και η Κ.Ε.ΔΗ.Σ, συγκεντρώθηκαν στον χώρο του Β΄ΚΑΠΗ μέσα σε λίγες ημέρες μεγάλες ποσότητες τροφίμων, νερών, χυμών και αναψυκτικών, φαρμακευτικών ειδών και ειδών προσωπικής υγιεινής, καθώς και ρούχα, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα και τροφές ζώων.


Ήδη, αναχώρησαν από τις Σέρρες τα πρώτα φορτία με εμφιαλωμένα νερά, χυμούς, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία παραδόθηκαν στα ΚΑΠΗ Νέας Λαμψάκου, προκειμένου να διανεμηθούν στους πυρόπληκτους της Εύβοιας.

Οι αποστολές θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες σε συνεννόηση με τις Δημοτικές αρχές των περιοχών που έχουν πληγεί από τις φωτιές και ανάλογα με τις κατά τόπου ανάγκες.


«Σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και τις δραματικές στιγμές που ζουν πολλοί συμπολίτες μας, οι Σερραίοι αποδεικνύουν έμπρακτα για ακόμη μία φορά ότι διαθέτουν μεγάλα αποθέματα ανθρωπιάς και αγάπης για τον διπλανό τους.

Είμαστε όλοι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας, μίας αλυσίδας αλληλεγγύης και προσφοράς για τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές», τονίζει ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.


«Ευχαριστώ θερμά όλους τους Σερραίους που στηρίζουν ολόψυχα αυτή την εκστρατεία αλληλεγγύης, καθώς και όλους τους ανθρώπους του Δήμου και τους εθελοντές που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για να δημιουργήσουμε αυτή την πολύτιμη γέφυρα αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους», καταλήγει ο κ.Χρυσάφης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP