Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Συνοπτική αξιολογική έκθεση της επικοινωνιακής δράσης του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Σερρών

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

/ by Newsroom


Το έργο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ» στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ με ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΟΜΑ» το οποίο υλοποιήθηκε το διάστημα 16/12/2020 έως 15/07/2021 εκτιμάται ως απολύτως επιτυχημένο δεδομένων των συνθηκών εντός των οποίων υλοποιήθηκε.

Κατ’ ουσία το έργο υλοποιήθηκε κατά το διάστημα του 3ου κύματος της πανδημίας Covid-19 με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η υλοποίηση τμήματος των δράσεων ενώ άλλες υλοποιήθηκαν με δυσκολίες.

Τα αποτελέσματα της υλοποίησης του έργου ήταν συνοπτικά:

Ενημερώθηκε σημαντικό τμήμα του πληθυσμού των Σερρών για την ύπαρξη, τη λειτουργία και τις παροχές του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Σερρών. Ιδιαίτερα ο πληθυσμός Ρομά ενημερώθηκε σε μεγάλο βαθμό.

Ενημερώθηκαν εκτενώς τα τοπικά και Περιφερειακά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και πολλαπλασίασαν τα μηνύματα της επικοινωνίας.

Υπήρξε σημαντικός εμπλουτισμός με ενημερωτικό υλικό της ιστοσελίδας και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Σερρών και του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά

Γνωστοποιήθηκαν οι δράσεις κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας του Δήμου Σερρών.

Ενημερώθηκαν τα στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου Σερρών έτσι ώστε να είναι σε θέση να κατευθύνουν στο Κέντρο Κοινότητας και το παράρτημα ευπαθείς δημότες του Δήμου Σερρών, δικαιούχους των παροχών της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου.

Τα στελέχη του Κέντρου και του παραρτήματος απέκτησαν τεχνογνωσία επικοινωνίας καθώς επίσης και σημαντικά εργαλεία επικοινωνίας (video, έντυπα, οπτικό υλικό κτλ.) τα οποία θα αξιοποιηθούν την επόμενη περίοδο.

Απέκτησαν επιπλέον και τεχνογνωσία αξιολόγησης των επικοινωνιακών δράσεων με αποτέλεσμα να είναι σε θέση α) να συνεχίσουν τις επικοινωνιακές δράσεις το επόμενο διάστημα β) να αξιολογούν τις δράσεις, βελτιώνοντας τα αποτελέσματα. 

Συνοπτικά εκτιμάται ότι παρά τα προβλήματα, λόγω της πανδημίας, όπως αναφέρθηκαν παραπάνω, οι επικοινωνιακές δράσεις εκτελέσθηκαν σύμφωνα με τον σχεδιασμό της επικοινωνιακής στρατηγικής.

Λαμβανομένων υπόψιν των περιορισμών λόγω της πανδημίας, οι οποίοι, εκ των πραγμάτων,  περιέστειλαν σε έναν βαθμό τις δράσεις δημοσιότητας, ο σκοπός της μαζικής δημοσιοποίησης του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά επετεύχθη με επιτυχία και δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις αποτελεσματικής συνέχισης της επικοινωνίας με διαρκή αξιολόγηση.

Περισσότερο υλικό για το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα ΡΟΜΑ εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP