Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Τρομακτικό σκηνικό στο Πήλιο: Γυναίκα πυροβολούσε με καραμπίνα μέσα στη νύχτα

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

/ by Newsroom


Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε στο Πήλιο, όταν μέσα στην άγρια νύχτα γυναίκα άρπαξε την καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, στις 3:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, μία 39χρονη άρχισε να πυροβολεί άσκοπα σημαδεύοντας ωστόσο το αυτοκίνητο του αδελφού της. Το περιστατικό ανησύχησε την οικογένειά της, που απευθύνθηκε στην Αστυνομία.
Από την πλευρά της, η 39χρονη ισχυρίζεται ότι ενοχλήθηκε, επειδή γάβγιζαν σκυλιά. Ωστόσο, το σπίτι της βρίσκεται σε περιοχή μακριά από άλλες οικίες.

Σημειώνεται ότι τα σκάγια προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο, με βαθουλώματα σε διάφορα σημεία.

Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της και κατέσχεσαν την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, όπως και την κυνηγετική καραμπίνα του αδελφού της, που επίσης κατείχε νόμιμα.

Η 39χρονη κρατήθηκε και χθες οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου για ακούσιο εγκλεισμό έπειτα από εισαγγελική παραγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εξέτασή της, προέκυψε ότι χρήζει περιορισμού σε ψυχιατρική κλινική.

Για το αδίκημα των άσκοπων πυροβολισμών αφέθηκε ελεύθερη και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου.


Πηγη: taxydromos.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP