Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του Κυριάκου Βελόπουλου - Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

/ by Newsroom


Σε αναστολή του λογαριασμού του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου προχώρησε την Κυριακή το Twitter. Στον λογαριασμό του εμφανίζεται πλέον η παρακάτω σήμανση, εκ μέρους της εταιρίας: «Το Twitter αναστέλλει λογαριασμούς που παραβιάζουν τους κανόνες του». Το δε ενεργό link οδηγεί σε σελίδα που παρατίθενται οι λόγοι για τους οποίους το Twitter αναστέλλει λογαριασμούς χρηστών.

Σε ανακοίνωση της η Ελληνική Λύση κάνει λόγο για πρωτοφανή λογοκρισία του Twitter κατά του κόμματος και αναφέρει: «Δυστυχώς, μια ημέρα εορτής για την Ορθοδοξία, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Βελόπουλος, δέχονται επίθεση. Την ίδια στιγμή ακόμα και ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν διατηρεί λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο ανενόχλητος, το Twitter ανέστειλε την λειτουργία του λογαριασμού των ανακοινώσεων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και του προέδρου της, Κυριάκου Βελόπουλου».

«Φαίνεται ότι οι πρόσφατες αποκαλύψεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για τις ανεμογεννήτριες και την απάτη των ΑΠΕ, τις πυρκαγιές, τους παράνομους μετανάστες αλλά και η συνεχής αναφορά μας σε θέματα που το σύστημα προσπαθεί επιμελώς να αποκρύπτει, ενόχλησαν», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση του κόμματος με την Ελληνική Λύση να καταλήγει: «Δεν το βάζουμε κάτω. Τα social media (όπως Facebook, YouTube) τα έχουμε καταγγείλει κι από τη βουλή, καθώς χρόνια τώρα λειτουργούν αντιδημοκρατικά και με ιδεολογικά φίλτρα. Δεν μας φαίνεται περίεργο που για άλλη μια φορά μας "χτυπούν". Με τέτοιες επιθέσεις όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!».


Πηγη: enikos.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP