Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Υπηρεσία εργασιακής συμβουλευτικής στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Σερρών

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

/ by Newsroom


Πρόγραμμα για την απασχόληση ανέργων γυναικών θυμάτων έμφυλης/ ενδοοικογενειακής βίας του ΟAEΔ

Ο Δήμος Σερρών μέσω του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών συνεχίζει να παρέχει την υπηρεσία της εργασιακής συμβουλευτικής στις ωφελούμενες γυναίκες και μέσα στις συνθήκες της υγειονομικής κρίσης. Η ένταξη στην αγορά εργασίας είναι πολύ σημαντική για την αυτονόμηση των γυναικών και την προστασία τους από την κακοποίηση, είτε αυτή συμβαίνει μέσα στο σπίτι τους είτε έξω από αυτό, με οποιαδήποτε μορφή.

Στο πλαίσιο αυτό, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, άνεργες γυναίκες που έχουν υποστεί ενδοοικογενειακή/ έμφυλη βία μπορούν να ενταχθούν σε ειδικό πρόγραμμα για την απασχόληση ευπαθών κοινωνικών ομάδων του ΟΑΕΔ. Προϋπόθεση είναι να έχουν ολοκληρώσει τις απαιτούμενες συνεδρίες εργασιακής συμβουλευτικής στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Σερρών. 

Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου βρίσκονται στη διάθεση των ενδιαφερόμενων γυναικών για περισσότερες διευκρινίσεις καθώς και για ενημέρωση για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες (κοινωνική και ψυχολογική στήριξη, εργασιακή και νομική συμβουλευτική, συνοδείες, παραπομπές κτλ) τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2321022253, ή αυτοπροσώπως στο Συμβουλευτικό Κέντρο, στην Ίωνος Δραγούμη 10, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00- 15:00. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP