Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δήμος Σερρών: Ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις για την Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

/ by Newsroom


Με τη διοργάνωση της Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο ολοκληρώνονται σήμερα, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου οι δράσεις του Δήμου Σερρών για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021.

Για την Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο θα πραγματοποιηθεί συμβολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για δύο ώρες από τις 10:00 έως τις 12:00 στις οδούς Κων. Καραμανλή και Δημ. Φλωριά μεταξύ των οδών 29ης Ιουνίου και Υψηλάντου. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει με τη συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Τροχαίας Σερρών. 

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση στην οδό Καραμανλή, με σκοπό την ενημέρωση για θέματα προσβασιμότητας και την παρουσίαση του προγράμματος space4people στο κοινό.

Στις δράσεις της ημέρας θα συμμετέχουν διάφοροι φορείς και υπηρεσίες όπως το ΔΙΠΑΕ Σερρών, παρουσιάζοντας τη μονάδα προσβασιμότητας, το ΚΤΕΑΛ Σερρών προωθώντας το μήνυμα της ασφαλούς μετακίνησης στην εποχή της πανδημίας, ο Εμπορικός Σύλλογος, το Τμήμα Υγείας και Πρόνοιας και η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σερρών, το Ειδικό Σχολείο Σερρών, ποδηλατικοί Σύλλογοι κ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP