Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Λάρισα: Η γυναίκα του τον άφησε… άφραγκο και έφυγε με τον εραστή της

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

/ by Newsroom


Σοκ για σύζυγο  στη Λάρισα που διαπίστωσε με σκληρό τρόπο ότι η γυναίκα του τον απατούσε. Επιστρέφοντας σπίτι το βρήκε άδειο, αφού η άπιστη το είχε “σηκώσει” και μαζί είχε αδειάσει και τους κοινούς λογαριασμούς τους αφήνοντάς του μόλις ένα ευρώ και πολλά χρέη, ενώ οι δύο εραστές διέφυγαν στο εξωτερικό όπου πλέον πίνουν στην… υγειά του κορόιδου.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο απατημένος σύζυγος ήρθε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας όπου ενώπιον των δικαστών εξιστόρησε τη δραματική προσωπική του ιστορία, με την κατάθεσή του να οδηγεί στην καταδίκη ερήμην της πρώην συζύγου του και του εραστή της με φυλάκιση 2 ετών και 5 μηνών για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης αντικειμένου ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση, της συνέργειας σε υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση, ηθικής αυτουργίας σε υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση από εντολοδόχο.

Ο τρόπος δράσης των δύο εραστών

Απαρηγόρητος εμφανίστηκε ο απατημένος σύζυγος στο δικαστήριο για το πάθημά του. Καταθέτοντας για ώρα ο 56χρονος άνδρας ήταν φανερά φορτισμένος, καθώς ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το προσεκτικά μελετημένο σχέδιο της 44χρονης πρώην συζύγου του και του εραστή της που στηνόταν εις βάρος του από το τέλος του 2016 έως και τον Ιούνιο του 2019. Κατά την κατάθεσή του, ζήτησε αρκετές φορές νερό από τους συγγενείς του με έναν κόμπο, ενώ έβγαλε ακόμη και το πουλόβερ του για να μπορέσει να πάρει ανάσα και να συνεχίσει λέγοντας πως κόντεψε να τον τρελάνει το θράσος των δύο κατηγορουμένων, ενώ η πρόεδρος τον καλούσε να ηρεμήσει.

Κατά την ακροαματική διαδικασία έγινε γνωστό πως η σύζυγος τημαμτικά μετέφερε από τον τραπεζικό λογαριασμό του απατημένου συζύγου και κτηνοτρόφου στο επάγγελμα, 9.500 ευρώ προς τον εραστή της και άλλα 14.000 ευρώ σε δύο συγγενικά πρόσωπα του εραστή της.

Πλήρωσε 10.000 ευρώ για την αγορά δεύτερου Ι.Χ. εν αγνοία του συζύγου, με τραπεζικό δάνειο ύψους 13.500 ευρώ, ενώ πλαστογράφησε την υπογραφή του ως εγγυητή. Η αγορά του Ι.Χ. αποκαλύφθηκε όταν στο γραμματοκιβώτιο του σπιτιού του βρήκε έναν φάκελο με ενημέρωση της δανείστριας τράπεζας για το υπόλοιπο του δανείου, που έλαβε κρυφά η σύζυγός του. Πλήρωσε, επίσης, 2.000 ευρώ για το κινητό τηλέφωνο του εραστή, καθώς η σύζυγός του είχε εντάξει τον λογαριασμό του στο οικογενειακό πρόγραμμα.

Η 44χρονη ζήτησε να αλλάξει συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ύψους 73.000 ευρώ σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία, ώστε να είναι η ίδια δικαιούχος, κάτι που δεν έγινε καθώς ο ασφαλιστής, που διαπίστωσε ότι δεν συμπίπτουν οι υπογραφές, επικοινώνησε με τον απατημένο σύζυγο και φέρεται να τον ρώτησε “τι έπαθε” και θέλει να αλλάξει το πρόγραμμα.

Άφησε στον λογαριασμό μόνο ένα ευρώ

Ενώ ο απατημένος εργαζόταν, η σύζυγος μίσθωσε κρυφά μεταφορική και μετακομίζοντας πήρε μαζί της όλη την οικοσκευή (έπιπλα, φωτιστικά κ.λπ.). Πήρε “μέχρι τα απορρυπαντικά και το δοχείο με το λάδι” είπε ο 56χρονος, ο οποίος όταν επέστρεψε σπίτι το βρήκε άδειο,

Μάλιστα, κατά μαρτυρίες γείτονες που έβλεπαν τη μετακόμιση δεν επικοινώνησαν μαζί του για να τον ενημερώσουν “από διακριτικότητα”, θεωρώντας ότι κάτι κακό του συνέβη, ότι κάποια Τράπεζα κατάσχει τα πράγματά τους κ.λπ.

Ο απατημένος σύζυγος είχε αναθέσει στη σύζυγό του και τη διαχείριση του κοινού τραπεζικού λογαριασμού, δίνοντάς της οδηγίες, όπως είπε στο Δικαστήριο, να εξοφλεί “δίκαια” τις οφειλές, πληρώνοντας με συνέπεια επίσης για τις σπουδές των παιδιών τους.

Στις 26 Ιουνίου 2019 που η σύζυγος άδειασε το σπίτι, μαζί εκταμίευσε και το σύνολο των χρημάτων από την τράπεζα, παίρνοντας μαζί της 10.500 ευρώ “αφήνοντας στον λογαριασμό μόνο ένα ευρώ”, όπως αφοπλιστικά κατέθεσε ο απατημένος.

Επιπλέον, η συνήγορός του, πουυ ερευνούσε επί μήνες την υπόθεση, διαπίστωσε πως η σύζυγος το 2017 εξέδωσε εν αγνοία του και μία δεύτερη κάρτα, την οποία διέθεσε κρυφά στον εραστή της.

Μέσω αυτής ο εραστής  προχώρησε σε τουλάχιστον 150 συναλλαγές σε διάφορες περιοχές της χώρας και του εξωτερικού, χρεώνοντας συνολικά το ποσό των 29.168,64 ευρώ.

Το παράδοξο είναι πως ο εραστής προσέφερε δώρα στην ερωμένη του, αλλά τον λογαριασμό τον πλήρωνε ο απατημένος σύζυγος. Παράλληλα, χρησιμοποιούσε την κάρτα για καιρό κάνοντας αγορές σε σούπερ μάρκετ, βάζοντς βενζίνη, πραγματοποιώντας διεθνείς κλήσεις. Ακόμη με την ίδια κάρτα του απατημένου έφτιαξε τα δόντια του, έφαγε σε ταβέρνα, ενώ αγόρασε και ένα κόσμημα αξίας 250 ευρώ, το οποίο προσέφερε στην αγαπημένη του. Επιπλέον πλήρωσε και ένα ξενοδοχείο στη Μύκονο. Όταν ο σύζυγος ρωτήθηκε από τους δικαστές αν έχει πάει ποτέ στη Μύκονο, εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά “ούτε ξέρω τον δρόμο…”.

Το παράνομο ζευγάρι κόστισε στον απατημένο σύζυγο 75.141,18 ευρώ.

Στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσε συγγενικό πρόσωπο, ενώ η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή και των δύο κατηγορουμένων. Η πολιτική αγωγή σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι “η εν διαστάσει σύζυγος τού μηνυτή καταχράστηκε την εμ­πιστοσύνη, που της έδειχνε όλα αυτά τα έτη σε οικονομικό επίπεδο, ενώ δεν δίστασε να τον εξαπατήσει και να του προκαλέσει οικονομική ζημία, μετερχόμενη παράνομες μεθόδους και διαπράττοντας ποινικά κολάσιμες πράξεις σε συνεργασία με τον εραστή της και νυν σύντροφό της”.


ΧΕΛΛΑΔΑ


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP