Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Βόλος: Επεισοδιακά εγκαίνια μαγαζιού με καλεσμένο τον Snik – Δύο συλλήψεις, πρόστιμο και λουκέτο (ΦΩΤΟ)

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

/ by Newsroom


Ένταση επικράτησε σε μαγαζί στον Βόλο που άνοιξε και…έκλεισε την ίδια μέρα.

Το καφέ είχε καλεσμένο για τα εγκαίνια τον ΡΆΠΕΡ Snik, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος εκατοντάδες άτομα για να τον δουν.

Στον πεζόδρομο της οδού Ερμού και στο ύψος με την πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου επικρατούσε το αδιαχώρητο, χωρίς προφανώς να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Στο πλαίσιο ελέγχων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου συνέλαβαν δύο άνδρες, 42 και 54 ετών, τον προσωρινά υπεύθυνο και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Επταήμερο “λουκέτο” στο μαγαζί στον Βόλο

Το μαγαζί είχε διαφημίσει στα social media τα εγκαίνια με καλεσμένο τον δημοφιλή καλλιτέχνη, ωστόσο, όπως φάνηκε, οι υπεύθυνοι δεν είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα ή δεν υπολόγιζαν πως θα συγκεντρωθούν τόσα άτομα.

snik βόλος
Συνωστισμός για να δουν τον Snik στον Βόλο

Σε βάρος του 54χρονου ιδιοκτήτη, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 2.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας του μαγαζιού για επτά ημέρες. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου.

Σημειώνεται ότι ο Snik αποχώρησε από το σημείο λίγο πριν από τις 11 το βράδυ με υπερπολυτελές όχημα από την οδό Σπυρίδη, με κόσμο να τον ακολουθεί για να τον φωτογραφίσει, όταν βγήκε από το όχημά του στην οδό Δημητριάδος.

snik βόλος

 

Πηγή: e-thessalia.gr

ΧΕΛΛΑΔΑ



Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP