Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Φρίκη στα Τρίκαλα: Σύλληψη αστυνομικού για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

/ by Newsroom

Σοκ και αποστροφή προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με πρωταγωνιστή τον 29χρονο αστυφύλακα από τα Τρίκαλα που ασελγούσε στο μόλις 4 ετών κοριτσάκι του που αποκαλύπτει το protothema.gr. Μέσα από την κατάθεση της 23χρονης μητέρας, τη μαρτυρία του παιδιού αλλά και την πραγματογνωμοσύνη της παιδοψυχολόγου ξεδιπλώνεται λεπτό προς λεπτό το χρονικό της φρίκης που θα σημαδέψει για πάντα την ψυχή του παιδιού.

Οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων έπειτα από μεθοδική ερευνά, κατάφεραν να «δέσουν» τον αστυνομικό που διέπραττε αυτές τις φρικαλέες ενέργειες σε βάρος του παιδιού του και να οδηγήσουν την υπόθεση στη δικαιοσύνη ενώ γίνονται φύλλο και φτερό οι υπολογιστές και τα κινητά του τηλέφωνα προκειμένου να «ξεκλειδώσουν» τη ζωή και το παρελθόν του.

Το χρονικό της φρίκης

Ήταν βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Τρικάλων ενημερώνουν την υπηρεσία εσωτερικών υποθεμάτων τηε ΕΛΑΣ για ένα περίεργο περιστατικό κακοποίησης ενός κοριτσιού μόλις 4 ετών και 4 μηνών από έναν 29χρονο ένστολο που υπηρετεί σε τμήμα της περιοχής των Τρικάλων.

Την καταγγελία έκανε η 23χρονη πρώην σύζυγός του η οποία είπε στους αστυνομικούς ότι η φρικαλέα πράξη φέρεται να τελέστηκε σε άγνωστη ώρα το Σάββατο 6 Νοεμβρίου. Οι «αδιάφθοροι» κινήθηκαν άμεσα και κλιμάκιο του εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ μετέβη στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων για να εξετάσει τη γυναίκα.

Την ίδια ώρα ειδοποιήθηκε και η ιατροδικαστής της Περιφέρειες Εφετειου Θεσσαλίας Ρουμπίνη Λεοντάρη για να μεταβεί στο νοσοκομείο Τρικάλων όπου βρισκόταν το κοριτσάκι και να το εξετάσει, ενώ παραγγέλθηκε και στο τμήμα εγκληματολογικών ερευνών η αποστολή εγκληματολογικού συνεργείου προκειμένου να φωτογραφηθούν ευρήματα της υπόθεσης.

Τι κατέθεσε η μητέρα: «Ήταν επιθετικός, βίαιος και ναρκομανής »

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η 23χρονη μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι με τον 29χρονο αστυφύλακα παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2017 και από το γάμο τους απέκτησαν ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

Ένα χρόνο αργότερα και ειδικότερα από τον Αύγουστο του 2018 η νεαρή είπε ότι ήταν σε διάσταση με τον πρώην σύζυγό της, καθώς ήταν επιθετικός και βίαιος απέναντι της και έκανε χρήση ναρκωτικών.

Μετά λύση του γάμου, υπέγραψαν συμφωνητικό διάρκειας 2 ετων στο οποίο καθορίζονταν επιμέρους ζητήματα όπως το ύψος της διατροφής και η επικοινωνία του αστυνομικού με το κοριτσάκι. Το συμφωνητικό έληξε τον Οκτώβριο του 2020 και έκτοτε τα ζήτημα που αφορούσαν την διατροφή και την επικοινωνία του αστυφύλακα διευθετούνταν με δυσκολίες και αντεγκλήσεις και πολλές φορές με προφορική επικοινωνία.

Ειδικότερα είχαν συμφωνήσει ο αστυνομικός να παραλαμβάνει το κοριτσάκι κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τς τρεις μέχρι το βράδυ και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο από το πρωί του Σαββάτου έως το απόγευμα της Κυριακής. Όμως ο αστυνομικός ήταν ασυνεπής και όπως είπε η πρωην σύζυγός του πολλές φορές καθυστερούσε να επιστρέψει το κοριτσάκι με αποτέλεσμα οι καβγάδες μεταξύ του πρώην ζευγαριού να είναι έντονοι.

Το σκηνικό

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της γυναίκας γύρω στη μία ο αστυφύλακας μετέβη στην οικία της γυναίκας και παρέλαβε το ανήλικο τεκνο καθώς ήταν το Σαββατοκύριακο που θα περνούσε μαζί του με βάση τη συμφωνία που είχαν κάνει. Το απόγευμα του Σαββάτου είχαν μία σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία με τον αστυφύλακα και το μεσημέρι της Κυριακής επικοινώνησε και πάλι για να πληροφορηθεί την ακριβή ώρα επιστροφής του κοριτσιού. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας υπήρξε και πάλι ένταση όταν η γυναίκα ζήτησε να μιλήσει με το παιδί της. Ο αστυνομικός προσπαθούσε να το αποφύγει της έκλεισε το τηλέφωνο και λίγο αργότερα επικοινώνησε και πάλι μαζί της και της ζήτησε να κρατήσει το κοριτσάκι και το βράδυ της Κυριακής κάτι το οποίο η γυναίκα αρνήθηκε. Για να δικαιολογήσει αυτή την απαίτηση ο ένστολος της είπε ότι είχε μεταβεί σε ένα χωριό των Τρικάλων από το οποίο κατάγεται και δεν ήθελε να οδηγήσει μέσα στη νύχτα. Τελικά μετά από άλλη μία φασαρία ο αστυφύλακας στις 22:30 την Κυριακή επέστρεψε την κόρη του στο σπίτι της μητέρας.

Όταν το παιδί επέστρεψε η μητέρα κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε συμβεί στο κοριτσάκι καθώς το παιδί ήταν ιδιαίτερα ντροπαλό κάτι που όπως είπε η μητέρα ήταν ασυνήθιστο ενώ όταν έβγαλε τα ρούχα της για να βάλει τις πιτζάμες διαπίστωσε ότι το παιδί ήταν ερυθρό στην ευαίσθητη περιοχή. Μια εικόνα την οποία ποτέ δεν είχε αντικρίσει στο παρελθόν.

Η περιγραφή που έκανε το κοριτσάκι στη μητέρα τόσο με λόγια όσο και με κινήσεις είναι ιδιαίτερα σκληρή, αποκρουστική και παραβιάζει κάθε λογική. Αυτό δε που είπε στη μαμά της είναι ότι πατέρας της της ζήτησε να μην αναφέρει στη μητέρα της όλα όσα έγιναν εκέινη την ημέρα.

Η 23χρονη σε κατάσταση σοκ φωτογράφισε και με το κινητό της τηλέφωνο το κορμί του παιδιού. Το μεσημέρι της Δευτέρας όταν η 23χρονη επέστρεψε από την εργασία της επικοινώνησε με τον παιδίατρο που παρακολουθεί το κοριτσάκι και του ζήτησε να το εξετάσει άμεσα χωρίς όμως να της πει το λόγο. Όμως αυτό δε κατέστη δυνατό λόγω φόρτου εργασίας του γιατρού και έτσι στις έξι και τέταρτο το απόγευμα της Δευτέρας η 23χρονη μετέφερε το παιδάκι στο νοσοκομείο Τρικάλων. Εκεί εξετάστηκε από παιδιάτρους και γυναικολόγο και εισήχθη προληπτικά στη μαιευτική κλινική. Η γυναικολόγος μετά από την εξέταση ανέφερε πως διαπίστωσε μία ένδειξη τραυματισμού στην περιοχή χωρίς όμως να μπορεί να προσδιόρισε από που έρχεται και που οφείλεται. Στη συνέχει η γυναίκα μετέβη στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων και κατήγγειλε το συμβάν.

Η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη δήλωσε ότι δεν διαφαίνεται μακροσκοπικά οποιαδήποτε βίαιη επέμβαση επί της ευαίσθητης περιοχής (βιασμός). Όμως το ολοκληρωμένο πόρισμα της αναμένεται να το παραδώσει άμεσα στους αδιάφθορους.

Τι έδειξε η εξέταση από την παιδοψυχολόγο

Το κοριτσάκι εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο η οποία συνέταξε ειδική έκθεση πραγματογνωμοσύνης. Από την εξέταση, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρακτική αναπαράσταση μέσα από παιχνίδια και σχετικό εικονογραφημένο υλικό έτσι ώστε το κοριτσάκι να λεκτικοποιεί τα γεγονότα προέκυψαν τα εξής: Όσο το παιδί βρισκόταν στο χωριό του πατέρα της και πιο συγκεκριμένα στον καναπέ του σαλονιού ο αστυφύλακας προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Οι περιγραφές που έδωσε το παιδί είναι αναλυτικές και οι πράξεις τόσο αποτρόπαιες σε βαθμό που ακόμη και οι έμπειροι αξιωματικοί της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ λύγισαν. Επισημαίνεται δε σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ότι παρόμοιες ασελγείς πράξεις φέρεται να έχουν επαναληφθεί στο παρελθόν σε άγνωστό ημερομηνία στην πατρική οικεία του αστυφύλακα σε νησί αλλά και στην οικεία του στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 σκληροί δίσκοι, 3 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 1 ταμπλετ, 2 usb και 2 κινητά τηλέφωνα τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου οι αστυνομικοί να «ξεκλειδώσουν» τη ζωή και το παρελθόν του αστυφύλακα. Το εσώρουχο του κοριτσιού καθώς και τα κλινοσκεπάσματα στα οποία κοιμόταν μαζί με τον πατέρα του κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην υποδιεύθυνση βιολογικών και βιοχημικών εξετάσεων για τυχόν εντοπισμό DNA.

Τέλος αξίζει να επισημανθεί ότι ο εν λόγω αστυνομικός είχε συλληφθεί στις 4/10/2018 για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών (κάνναβης) υπόθεση για την οποία είχε αθωωθεί ενώ σύμφωνα με απόφαση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του επιβλήθηκε η ποινή της αργίας με απόλυση διάρκειας 4 μηνών.


Πηγη: protothema.gr



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP