Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Αθ. Μαλλιαρας προς Ανδ. Λοβέρδο: «Πρέπει να στηριχθεί το επιχειρειν»

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

/ by Newsroom

Την αναγκαιότητα στήριξης του επιχειρηματικού κόσμου με κάθε τρόπο από την κεντρική εξουσία επισήμανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς στον υποψήφιο Πρόεδρο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και πρώην Υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο , κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τους παραγωγικούς φορείς που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου . Ο Ανδρέας Λοβέρδος βρέθηκε στις Σέρρες στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί εν όψει των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ και πρώτος του σταθμός ήταν το Επιμελητήριο Σερρών.  

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Λοβέρδο στις επικείμενες εκλογές τον  ευχαρίστησε για την επίσκεψη και του κατέθεσε εγγράφως όλες τις προτάσεις του Επιμελητηρίου Σερρών για την επιχειρηματική ανάπτυξη και οικονομική ανάκαμψη του νομού , μαζί με όλα τα στοιχεία που καταδεικνύουν τη δεινή οικονομική θέση στην οποία βρίσκονται οι Σέρρες τα τελευταία χρόνια. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου επισήμανε στο πρώην Υπουργό τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει το επιχειρείν, οι οποίες μάλιστα έχουν γιγαντωθεί λόγω της πανδημίας, και τόνισε την ανάγκη να υπάρξουν ουσιαστικές παρεμβάσεις ώστε η εικόνα να αντιστραφεί. 

Επιπλέον, ενεχείρισε στον κ. Λοβέρδο μια στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που έχει συνταχθεί από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενώ δεν παρέλειψε να τον προσκαλέσει και στην επόμενη SEREXPO ενημερώνοντάς τον παράλληλα για το Επιχειρηματικό Κέντρο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» και τα σχέδια αξιοποίησής του από το Επιμελητήριο. 
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Κυριακή Μηλίγκα. Ο κ. Κοτσαμπάς ενημέρωσε τον κ . Λοβέρδο για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι επαγγελματίες ώστε να επιβιώσουν  ειδικά στην παρούσα χρονική συγκυρία με τα νέα μέτρα που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση λόγω της πανδημίας και του κατέθεσε φάκελο με όλα τα αιτήματα των επαγγελματιών. Από την πλευρά της η κ. Μηλίγκα επισήμανε επίσης τη σημαντική μείωση της αγοραστικής κίνησης και την ανάγκη να στηριχθεί ο εμπορικός κόσμος. 
Τον λόγο πήρε ακολούθως η Διαλεχτή Παυλάκη ως Ταμίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, η οποία αναφέρθηκε κυρίως σε ζητήματα αθέμιτου ανταγωνισμού που αντιμετωπίζει ο κλάδος των κρεοπωλών. 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αφού συνεχάρη το Επιμελητήριο για την άψογη διοργάνωση της σύσκεψης τόνισε πως σε όλη την περιοδεία του φροντίζει να έχει συναντήσεις με τα Επιμελητήρια, καθώς τα θεωρεί το κύτταρο της οικονομικής ζωής κάθε τόπου. Επισήμανε πως γνωρίζει όλα τα προβλήματα των επιχειρήσεων και δεσμεύτηκε για την ενδελεχή μελέτη όλων των προτάσεων που του κατατέθηκαν.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, Δημήτρης Γιαννάκης, ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Ταϊρης, ο Οικονομικός Επόπτης, Θωμάς Τενεκετζής, ο Υπευθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Γιώργος Μήχος καθώς και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP