Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου Σερρών με τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

/ by Newsroom

Συνάντηση με την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών είχε το απόγευμα της Τετάρτης 17/11/2021 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί με όλους  τους φορείς του Νομού. 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος λόγω της γενικότερης οικονομικής δυσπραγίας  αλλά και την επιδείνωση της κατάστασης εξαιτίας των μέτρων για την πανδημία καθώς και τις ανατιμήσεις των πρώτων υλών. 

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυριακή Μηλίγκα παρουσίασε στον Αθανάσιο Μαλλιαρά την δυσμενή κατάσταση που επικρατεί στην αγορά , τονίζοντας πως έχουν αποστείλει ήδη το αίτημά τους προς την κυβέρνηση για λήψη μιας σειράς αντισταθμιστικών μέτρων. 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου τόνισε πως γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εμπορικές επιχειρήσεις ,εξέφρασε τη συμπαράστασή του στη διεκδίκηση των αιτημάτων τους και επισήμανε πως το Επιμελητήριο θα είναι πάντα δίπλα τους. 

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως θα υπάρχει συνεχής συνεργασία ώστε αφενός να επιλύονται θέματα που  θα προκύπτουν και αφετέρου να προγραμματίζονται και να διοργανώνονται από κοινού δράσεις για την τόνωση της τοπικής αγοράς. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης από το Επιμελητήριο Σερρών ο Οικονομικός Επόπτης Θωμάς Τενεκετζής και από τον Εμπορικό Σύλλογο η Α’ Αντιπρόεδρος Φιλίτσα Γκόβρανου, ο Γενικός Γραμματέας  Αστέριος Πολυχρονίδης και τα μέλη του Δ.Σ. Ειρήνη Αργυριάδου, Ειρήνη Γκότσικα και Νικόλαος Χανλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP