Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Βόλος: Στα “μαύρα” δύο οικογένειες λόγω κορωνοϊού – 47χρονος αποχαιρέτησε την οικογένειά του με βιντεοκλήση

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

/ by Newsroom


Άλλοι δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό στον Βόλο, βυθίζοντας στη θλίψη τις οικογένειές τους. Οι δύο άτυχοι άνδρες άφησαν την τελευταία τους πνοή από κορονοϊό στο Νοσοκομείο Βόλου. Η κατάσταση της υγείας τους όταν έκαναν εισαγωγή στο Αχιλλοπούλειο για ιατρική περίθαλψη ήταν ήδη πολύ επιβαρυμένη. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να σωθούν.

Ο Λ.Κ., 56 ετών, από τον Άγιο Γεώργιο Φερών, κατέληξε την Τρίτη το βράδυ. Νοσηλευόταν στον θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Νοσοκομείο Βόλου περίπου 10 ημέρες. Η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ σοβαρή εξαρχής, ενώ δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Ήταν υπάλληλος της αρχαιολογικής υπηρεσίας. Άνθρωπος που αγαπούσε τη ζωή, δυστυχώς όμως «έφυγε» πρόωρα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Χθες συγγενείς και φίλοι συγκλονισμένοι τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία στη γενέτειρά του. 

Τα ξημερώματα χθες κατέληξε στο Νοσοκομείο Βόλου επίσης ο Γ.Β., 47 ετών, πατέρας τριών παιδιών. Ο άτυχος 47χρονος καταγόταν από τη Νίκη Λάρισας. Ήταν απόστρατος στρατιωτικός. Για ορισμένα χρόνια είχε δραστηριοποιηθεί στον κλάδο των ενοικιαζομένων δωματίων στην περιοχή των Μηλεών.

Νόσησε από κορονοϊό πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Όταν μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Βόλου η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί σημαντικά. Όταν οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να τον διασωληνώσουν και τον ενημέρωσαν σχετικά «λύγισε». Ζήτησε μάλιστα να μιλήσει με την οικογένειά του μέσω βιντεοκλήσης. Είχε το προαίσθημα ίσως πως θα ήταν η τελευταία φορά. Οι στιγμές που διαδραματίστηκαν ήταν συγκλονιστικές. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 47χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.


Πηγή πληροφοριών: taxydromos



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP