Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Τέλη κυκλοφορίας: Έρχεται παράταση για την πληρωμή τους

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

/ by Newsroom


Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας και την πληρωμή τους αναμένεται να δώσει το υπουργείο Οικονομικών.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του MEGA, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, η παράταση που θα δοθεί θα είναι έως τις 31 Ιανουαρίου του 2022.

Υπενθυμίζεται ότι τα τέλη πρέπει να πληρωθούν κανονικά έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2021. Ωστόσο πέρυσι το υπουργείο Οικονομικών είχε δώσει παράταση, μέχρι τέλη Φλεβάρη λόγω των περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Επισημαίνεται ότι τα ποσά για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας είναι τα ίδια σε σχέση με την περσινή χρονιά. Εντός της παράτασης εμπίπτει και η ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων.

Τέλη κυκλοφορίας: Πώς θα τα εκτυπώσετε

Οι ιδιοκτήτες των ΙΧ μπορούν να πληρώσουν και ηλεκτρονικά τα τέλη κυκλοφορίας. Δηλαδή θα πρέπει αρχικά να επισκεφτούν την ηλεκτρονική σελίδα της ΑΑΔΕ, www.aade.gr (MyCar), μετά να βάλουν τον αριθμό κυκλοφορίας τους και το ΑΦΜ τους και έπειτα τους βγαίνει ο αριθμός πληρωμής .Ενναλακτικά μπορούν να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία με τους κωδικούς του taxisnet. Εάν καθυστερήσουν την πληρωμή των τελών οι ιδιοκτήτες των ΙΧ έστω και και 1 μέρα από την ημερομηνία που θα δοθεί παράταση τότε θα τα πληρώσουν διπλά.


Πηγή: enikonomia.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP