Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ο Δήμος Σερρών παραδίδει τις πρώτες ύλες για τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες παιδιών και ατόμων με αναπηρία

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

/ by Newsroom


Με πρώτες ύλες ζυμάρια, ζαχαρόπαστες, χαρτόνια και μπογιές και με την προσθήκη μεγάλης ποσότητας αγάπης και χαράς υλοποιείται και εφέτος η δράση του Δήμου Σερρών για τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των παιδιών και ατόμων με αναπηρία στο πλαίσιο του θεσμού «Φωτεινές Ημέρες».

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Σερρών ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προμηθεύει με είδη ζαχαροπλαστικής, χαρτικά και καλλιτεχνικά είδη τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Συγκροτήματος Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Δήμου, του ΚΑΑΜΕΑ Σερρών, των ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και Συλλόγους Ατόμων με Αναπηρία και Οικογενειών Παιδιών με Αναπηρία νομού Σερρών. 


Τα πρώτα είδη παρέδωσαν σήμερα, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στα παιδιά του Συγκροτήματος Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας Σωτηρία Πάνου – Αναστασιάδου.

«Με τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους τα παιδιά και τα άτομα με αναπηρία κάνουν πιο Φωτεινές τις Ημέρες μας αναδεικνύοντας τις αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης, του αλληλοσεβασμού, της ισότητας και της ενότητας», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης. 

Η παράδοση των ειδών στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης θα ολοκληρωθεί αύριο, Τρίτη 21 Δεκεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP