Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

/ by Newsroom


Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης υποδέχθηκε στο Δημαρχείο σήμερα, Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.


Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν η επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και το κοινό μέτωπο στη μάχη κατά του κορωνοϊού, θέματα λειτουργίας του Δήμου Σερρών και ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δίνοντας έμφαση στην υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση των ΟΤΑ α΄βαθμού. 

«Είναι μεγάλη η χαρά να σας υποδεχόμαστε και να ανταλλάσσουμε απόψεις για τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Σερρών και συνολικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών και πρόσθεσε:

«Πιστεύουμε ότι όλα τα θέματα που έχουμε εκπέμψει ως Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως είναι η υποστελέχωση και η μεταβίβαση πολλών αρμοδιοτήτων χωρίς την αντίστοιχη χρηματοδότηση θα αξιολογηθούν και με τη δικιά σας συμβολή από την πολιτεία». 


Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αφού εξέφρασε τη χαρά του για την πρώτη του επίσκεψη στο Δημαρχείο Σερρών δήλωσε: 

«Στο ΚΚΕ διεκδικούμε λύσεις για τις περισσότερες από 200 αρμοδιότητες που έχουν δοθεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού και δεν συνοδεύονται από αντίστοιχους πόρους, την υποχρηματοδότηση και τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές.

Με τους αγώνες μας μέσα και έξω από τη Βουλή θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν σε αυτή την κατεύθυνση». 


Στη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Σερρών δώρισε στον κ.Κουτσούμπα την «Ιστορία του νομού Σερρών» του Κυριάκου Παπακυριάκου, καθώς και αναμνηστικά δώρα για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.


Στη συνάντηση συμμετείχαν ο βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης, η γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας Θεανώ Καπέτη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών Βασίλειος Κατιρτζόγλου, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης-Δημοτικός Σύμβουλος Σερρών Παύλος Φαρμάκης, η Γραμματέας της Ν.Ε. Σερρών ΚΚΕ Αλεξία Μπούμπα και τοπικά στελέχη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP