Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ιπτάμενα φαναράκια στόλισαν τον ουρανό των Σερρών για καλό σκοπό

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

/ by Newsroom


Ένα εντυπωσιακά γιορτινό θέαμα με δεκάδες φωτεινά φαναράκια να στολίζουν τον Σερραϊκό ουρανό, φωτίζοντας από άκρη σε άκρη την πόλη, παρακολούθησαν οι Σερραίοι που βρέθηκαν χθες αργά το απόγευμα στον πεζόδρομο της Κ. Καραμανλή, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Λάμπει ο Ουρανός»

Τη δράση διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών και την ομάδα εθελοντών Action Team, στο πλαίσιο της Πολιτείας των Ευχών.

Πρόκειται για μία διαδικασία, που αναμένεται να εξελιχθεί σε θεσμό τα επόμενα χρόνια καθώς πλέον μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν για την στιγμή που τα πολυάριθμα φανάρια θα αγγίξουν τον ουρανό για έναν πολύ καλό, σημαντικό σκοπό.

Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης αναφερόμενος στη βραδιά , η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία επισήμανε: «Ο ουρανός των Σερρών έλαμψε απόψε από τα φαναράκια αγάπης και φωτίστηκε από τις ευχές μας σε μια Πολιτεία γεμάτη χρώματα. Για δεύτερη φορά εφέτος τα ιπτάμενα φαναράκια μετέφεραν τις καλύτερες ευχές μας ψηλά στον ουρανό. Ευχαριστώ θερμά την εθελοντική ομάδα Action Team και την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για αυτή την όμορφη βραδιά.»

Η φετινή εκδήλωση συνοδεύτηκε από παράλληλες δράσεις για τα παιδιά υπό τους ήχους  χριστουγεννιάτικης μουσικής, ενώ τα έσοδα από την πώληση των φαναριών διατέθηκαν για την ενίσχυση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου, που βιώνουμε πρωτόγνωρες στιγμές, πολλές απώλειες, θυσίες και στερήσεις, υπάρχει περισσότερο από ποτέ η ανάγκη για φως. Φως στην πόληφως στην ψυχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP