Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Σέρρες: Δώρα αγάπης στους νοσηλευόμενους στο Νοσοκομείο από την ΔΕΥΑΣ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

/ by Newsroom


Οι γιορτινές  δημιουργίες των παιδιών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ της ΚΕΔΗΣ, της “Ηλιαχτίδας”, του ΚΑΑΜΕΑ, του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Σερρών και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών, που προμηθεύθηκε η ΔΕΥΑΣ τα Χριστούγεννα για την στήριξη των ανωτέρω φορέων, μετατράπηκαν σε αντίδωρο αγάπης και προσφέρθηκαν σε 166 συμπολίτες μας που νοσηλεύονται αυτή την περίοδο στο Νοσοκομείο Σερρών. 

Τις δημιουργίες παρέδωσε, σήμερα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος στους υπευθύνους των κλινικών, παρουσία του διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών κ. Νικολάου Φαρμάκη, του αναπληρωτή διοικητή κ. Παναγιώτη Πεγίδη και του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Σερρών, κ. Δημήτρη Μπαλαξή..

“Οι ξεχωριστές δεξιότητες των παιδιών έγιναν μήνυμα συμπαράστασης  και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται” δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος..

“Με τη συμβολική αυτή κίνηση η ΔΕΥΑΣ ενισχύει το μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και αποδεικνύει πως η αγάπη είναι ένας κύκλος!

Πηγάζει από κάθε άνθρωπο και προορίζεται για κάθε συνάνθρωπό μας χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις. Απλά προσφέρεται απλόχερα!

Με αυτόν τον συμβολικό τρόπο δείχνουμε στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο Σερρών πως η σκέψη μας είναι μαζί τους και προσευχόμαστε το συντομότερο να επιστρέψουν υγιείς στις οικογένειές τους.


Πηγη: epiloges.tv


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP