Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Πρόστιμο 100 ευρώ στην Εφορία για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 από τη Δευτέρα

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

/ by Newsroom

Με την προθεσμία για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 να εκπνέει από τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, έρχονται τα διοικητικά πρόστιμα που έχουν ανακοινωθεί.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να προχωρήσει στην επιβολή διοικητικής κύρωσης η οποία σύμφωνα με τα στοιχεία αφορά σε περίπου 300.000 ανεμβολίαστους πολίτες οι οποίοι τον Φεβρουάριο θα δουν στην Εφορία το πρόστιμο των 100 ευρώ.

Ποιοι θα εξαιρούνται από το διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ

Σύμφωνα με το OPEN, από τη διοικητική κύρωση αναμένεται να εξαιρούνται πρώτον όσοι για ιατρικούς λόγους δεν μπορούν να εμβολιαστούν και οι οποίοι υποχρεούνται να το δηλώσουν έως τις 14 Ιανουαρίου.

Για τη συγκεκριμένη κατηγορία ανεμβολίαστων πολιτών, έως ότου να εξεταστεί το αίτημά του, δε θα επιβάλλεται το πρόστιμο.

Ακόμα, εξαίρεση αναμένεται να λάβουν και όσοι πολίτες ανήκουν σε ΔΟΥ εξωτερικού και έχουν κάνει τρίτη δόση εμβολίου εκτός Ελλάδας.

Οι τιμές των προστίμων

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, για όσους δεν κάνουν καμία δόση έως και 16 Ιανουαρίου το πρόστιμο θα είναι  100 ευρώ το μήνα, ενώ 50 ευρώ είναι το πρόστιμο ειδικά για τον Ιανουάριο και μισό πρόστιμο αν τελικά ο εμβολιασμός γίνει μέχρι τις 15.

Για τους άνω των 60, το πιστοποιητικό λήγει στους 7 μήνες μετά τη 2η δόση


Πηγη: ethnos.gr



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP