Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Το Επιμελητήριο Σερρών βράβευσε τα παιδιά των μελών του που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

/ by Newsroom

Σε μια λιτή εκδήλωση, με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας από τον κορωνοιό, το Επιμελητήριο Σερρών βράβευσε τα παιδιά των μελών του που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η εκδήλωση, που αποτελεί θεσμό εδώ και χρόνια, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του Επιμελητηριακού Μεγάρου το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιανουαρίου 2022, με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Μαλλιαρά να υποδέχεται τους νέους πλέον φοιτητές. 

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η νέα χρονιά για το Επιμελητήριο ξεκινάει μ’ αυτή την εκδήλωση που έχει θεσμοθετηθεί εδώ και χρόνια. Σας ευχαριστούμε πολύ που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας και λυπούμαστε που οι συνθήκες φέτος δεν επιτρέπουν να κάνουμε μια εκδήλωση πιο ανοιχτή, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια που μετά από επίπονη προσπάθεια καταφέρατε να πετύχετε το στόχο σας και να είστε πλέον φοιτητές και αυριανοί επιστήμονες. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που τα παιδιά των μελών μας έχουν πάντα μεγάλες επιτυχίες και αυτή η εκδήλωση είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να σας τιμήσουμε. Το Επιμελητήριο θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς απευθυνόμενος προς τα παιδιά. 

Ο κ. Μαλλιαράς ευχήθηκε πρωτίστως υγεία στους ίδιους και στις οικογένειές τους και πολλές επιτυχίες στο νέα τους πορεία με στόχο μια μετέπειτα λαμπρή σταδιοδρομία.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο Α’ Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γιαννάκης, ο Β’ Αντιπρόεδρος, Βασίλης Καλαϊτζίδης, ο Οικονομικός Επόπτης, Θωμάς Τενεκετζής, καθώς και ο διευθυντής του Επιμελητηρίου, Γιάννης Κοτζαμπασίδης, οι οποίοι μαζί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου βράβευσαν τους νέους φοιτητές. Τα παιδιά έλαβαν τιμητικό έπαινο και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP