Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Διανομή δωρεάν self tests στα σχολεία από τον Δήμο Σερρών

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

/ by Newsroom


Στην παροχή σε όλες τις σχολικές μονάδες δωρεάν αυτοδιαγνωστικών τεστ(self test) προχωρά ο Δήμος Σερρών αύριο, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022. 

Ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές εξασφάλισε και θα διανείμει δωρεάν στα σχολεία αυτοδιαγνωστικά τεστ για τους μαθητές που δεν πρόλαβαν έγκαιρα να προμηθευτούν τα τεστ που δικαιούνται με στόχο την έγκαιρη διάγνωση και την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοΐού. 

Ο Δήμος Σερρών, λειτουργώντας επικουρικά στο έργο της Πολιτείας, έχει συνδράμει από την αρχή της πανδημίας έως σήμερα στην ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων και στην προστασία μαθητών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων από τον κορωνοϊό. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος εφοδίασε επαρκώς τα σχολεία με δωρεάν μάσκες προσώπου, αντισηπτικά, ψηφιακά θερμόμετρα, απολυμαντικά, τοποθέτησε πύλες θερμομέτρησης στα μεγάλα σχολικά συγκροτήματα  και ταυτόχρονα έλαβε όλα τα αναγκαία μέτρα για την απολύμανση και καθαριότητα των σχολικών μονάδων.

Ο Δήμος Σερρών βρίσκεται και θα βρίσκεται δίπλα στους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα, έτοιμος να ανταποκριθεί σε όποια ανάγκη προκύψει.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP