Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δήμος Σερρών: 4η Συνάντηση της ΤΟΣ των Σερρών του δικτύου των ευρωπαϊκών πόλεων space4people

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

/ by Newsroom


Ο Δήμος Σερρών και η Τοπική Ομάδα Στήριξης (ΤΟΣ) του   δικτύου “space4people”,  συνεχίζουν με την αρχή της νέας χρονιάς, την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 τις τακτικές συναντήσεις τους για να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν δράσεις που στόχο έχουν να αναβαθμίσουν τον δημόσιο χώρο της πόλης και να τον κάνουν περισσότερο ελκυστικό.

Στα Μέλη της ΤΟΣ θα παρουσιαστεί η πρώτη προσέγγιση  του “Ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης – Integration Action Plan”  και θα αναπτυχτούν οι παράμετροι και κυριότερα σημεία του. Επίσης θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν  οι τελικές προτάσεις για «Δράσεις Μικρής Κλίμακας – Small Scale Action», που στόχο έχουν να βελτιώσουν τις συνθήκες κινητικότητας στην πόλη των Σερρών.

Παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία στα Μέλη της ΤΟΣ θα ενημερωθούν για τις δραστηριότητες των εταίρων του δικτύου “space4people”, της 3ης Διακρατικής Συνάντησης και των θεματικών Σεμιναρίων της προηγούμενης περιόδου που έγιναν διαδικτυακά.

Η συνάντηση των Μελών της Τοπικής Ομάδας Στήριξης, που οργανώνεται και αυτή τη φορά διαδικτυακά λόγω των προληπτικών μέτρων και των κανόνων προστασίας του covid-19, πραγματοποιείται στα πλαίσια του έργου “space4people” που υλοποιούν οι Σέρρες μαζί με άλλες εννέα (9) πόλεις από όλη την Ευρώπη με χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος εδαφικής συνεργασίας URBACT ΙΙΙ.

 Στην Τ.Ο.Σ. των Σερρών εκτός από τα Στελέχη των Τεχνικών υπηρεσιών, των υπηρεσιών Δόμησης και του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, που είναι και οι συντονιστές του έργου, συμμετέχουν και εκπρόσωποι: της Δημοτικής Αρχής, της Μείζονος αντιπολίτευσης, της Τοπικής Κοινότητας των Σερρών, της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Σερρών, του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου, του τμήματος ΤΕΦΑΑ Σερρών του ΑΠΘ, του Τμήματος Τροχαίας Σερρών, των Διευθύνσεων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Σερρών, του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Σερρών, του Αστικού ΚΤΕΛ Σερρών, της Α.Ε. των ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Σερρών, της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ν. Σερρών, του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών και του Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων νομού Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP