Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ηττήθηκε ο Πανσεραικος από την ΑΕΛ

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

/ by Newsroom


Τη δωδέκατη φετινή της νίκη στον 1ο (Βόρειο) όμιλο της Σούπερ Λίγκας 2 σημείωσε η ΑΕΛ την Κυριακή (27/2), επικρατώντας εκτός έδρας του Πανσερραϊκού με 1-0 για την 21η αγωνιστική.

Έτσι, οι «βυσσινί» με 42 βαθμούς συνεχίζουν να καταδιώκουν την πρωτοπόρο Βέροια, που είναι στους 45 πόντους, με τα «λιοντάρια» από την πλευρά τους να μετρούν 17 βαθμούς στη 15η θέση.

Το ματς κρίθηκε από το γκολ που πέτυχε ο Γκοταζαμανίδης με σουτ στο 32', γκολ που ήταν αρκετό στην ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη για να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.

Οι Σερραίοι, πάντως, το πάλεψαν για την ισοφάριση και στο 90'+1 ο Στίνα άγγιξε το 1-1, αλλά σημάδεψε το δοκάρι και δεν άλλαξε κάτι έως το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιουματζίδης του Συνδέσμου Πέλλας με βοηθούς τον Δέλλιο του Συνδέσμου Πέλλας και τον Τζιότζιο του Συνδέσμου Θράκης.

Κίτρινες: Ραμίρεζ - Μαϊδανός.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Καβουσάκης, Πίντο, Βάντερσον (59' Στίνα), Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Κόντσι, Μαρκιόνι, Κρητικός (69' Έππας), Ανάκογλου (75' Φουάσης), Ντίας, Κανίς.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Κολομπίνο, Γιάκος (69' Κ. Παπαγεωργίου), Νικολιάς (90'+5 Γλυνός), Ραμίρεζ (81' Γαρουφαλιάς), Μαυριάς, Όγκμποε (90'+5 Κούστα).


Πηγη: a-sports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP