Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Σερρες: Ξεκίνησαν οι εκλογές στην Εστίαση

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

/ by Newsroom

Εχθές (7/2/2021) το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για τους επαγγελματίες της Εστίασης των Σερρών που κλήθηκαν να αναδείξουν τα νέα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν τον κλάδο για το τοπικό Διοικητικό Συμβούλιο και την Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΣΣ) αλλά και για την οικεία Ομοσπονδία των Αθηνών, ΠΟΕΣΕ.

Η προσέλευση των εκλεκτόρων ξεκίνησε και συνεχίστηκε με σταθερή ροή προσερχομένων από όλη την περιφέρεια των Σερρών, από τις 11.00 το πρωί μέχρι και τις 6.30 το απόγευμα, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης που δόθηκε στη διαδικασία, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που σημειώθηκε.

Χαρακτηριστικό της διαδικασίας των αρχαιρεσιών ήταν το κλίμα ενότητας που επικράτησε αφού απερχόμενοι σύμβουλοι, εκ νέου αλλά και νέοι υποψήφιοι συνεργάστηκαν συσπειρωμένοι για να κινητοποιήσουν τους συναδέλφους επαγγελματίες προς την κάλπη, ώστε να διαμορφωθεί ένα αδιάσπαστο μέτωπο που θα μεταφραστεί σε μία ισχυρή και οργανωμένη συνδικαλιστική βάση.

Η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη το απόγευμα στη Νιγρίτα, όπου και θα στηθεί για τελευταία φορά η δεύτερη κάλπη της Εστίασης, προς εξυπηρέτηση των εκεί επαγγελματιών. Οι ψηφοφόροι θα μπορούν να ψηφίζουν από τις 11.00 το πρωί, έως και τις 2.00 το μεσημέρι στο καφέ-μπαρ “Το μπαράκι”.

Για μία ύστατη φορά καλούνται οι επαγγελματίες της εστίασης να τιμήσουν τη διαδικασία με την παρουσία τους και να καταθέσουν την ψήφο τους, προκειμένου να αναδειχθεί ένα ενισχυμένο σωματείο και ένα ανανεωμένο προεδρείο, που θα έχει λάβει ισχυρή εντολή συσπείρωσης και μαχητικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP