Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δωρεάν έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής στο Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων του Δήμου Σερρών

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

/ by Newsroom


Δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για το Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής θα πραγματοποιήσει το Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων του Δήμου Σερρών στο πλαίσιο προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της υγείας των δημοτών σε συνεργασία με την εταιρεία Παρίσης-Euromedica, Ιατρό-Ακτινολόγο και το Εθνικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας 65-75 χρόνων  και θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 21 Φεβρουαρίου 2022 στο Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων, στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 94.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα πρωτόκολλα των προληπτικών εξετάσεων του ΚΕΠ Υγείας και του ΠΟΥ ο έλεγχος για το ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, αν υπάρχει ιστορικό σε πρώτου βαθμού συγγενή ή αν υπάρχει ύποπτη κλινική εικόνα (πχ. σφύζουσα μάζα στην κοιλιά), πρέπει να ξεκινάει από το 55ο έτος ηλικίας ή και νωρίτερα. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί ιατρική  γνωμάτευση.

Το μηχάνημα που θα χρησιμοποιηθεί στη δράση είναι μια συσκευή ασύρματου συστήματος υπερήχων C3 HD της εταιρείας CLARIUS, που έχει διατεθεί δωρεάν στον Δήμο Σερρών με τη μεσολάβηση του ΕΔΔΥΠΥ.

Τηλέφωνα για ραντεβού 2321085661 και 2321350571 από 9:00-13:00.

Για τη συμμετοχή στη δράση οι ενδιαφερόμενοι προσέρχονται είτε με  πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε με πιστοποιητικό νόσησης τριμήνου και όσοι δεν ανήκουν στις κατηγορίες αυτές προσέρχονται με  βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού rapid test 48 ωρών. Στη δράση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοΐού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP