Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Συμμαχία Σερραίων: "Κάθε ημέρα και μία δικαίωση"

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

/ by Newsroom


Σε ανακοίνωση της "Συμμαχίας Σερραίων" επισημαίνονται τα εξής:

Κάθε ημέρα και μία δικαίωση 

Με τον πλέον ηχηρό τρόπο δικαιώνονται καθημερινά οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής του Αλέξανδρου Χρυσάφη και καταρρέει το αφήγημα που προσπαθούν να χτίσουν κάποιοι με ανακρίβειες και ανυπόστατες κατηγορίες.

Η προσπάθεια αυτών των λίγων να εμποδίσουν τον υγιή βηματισμό αυτής της Δημοτικής Αρχής και της Συμμαχίας Σερρών απέτυχε παταγωδώς και μάλιστα και με τη βούλα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.

Οι αποδείξεις για την ορθότητα των αποφάσεων και τη συνέπεια λόγων και έργων της Δημοτικής Αρχής είναι αδιαμφισβήτητες και η διάψευση των μυθευμάτων αυτών που παρουσιάζονται ως κήνσορες της νομιμότητας είναι πανηγυρική.

Πρώτη διάψευση

Στην απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Όρων για τα Φωτοβολταϊκά Πάρκα στο Μενοίκιο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ελήφθησαν υπόψη οι αρνητικές γνωμοδοτήσεις όλων των οργάνων του Δήμου Σερρών. 

Ο Δήμος Σερρών μόλις έλαβε γνώση του θέματος προχώρησε αμέσως σε όλες τις διαδικασίες διαβούλευσης – ο μοναδικός που το έπραξε- και γνωμοδότησε έγκαιρα για τη ΜΠΕ παίρνοντας σαφή αρνητική θέση (με εξαίρεση την ΤΚ Ελαιώνα). 

Επειδή «το σφάλλειν ανθρώπινον, το εμμένειν σατανικόν» ως Συμμαχία Σερραίων περιμένουμε τουλάχιστον μία συγγνώμη από όλους εκείνους, θεσμικούς και μη, που για ημέρες εκτόξευαν εκ του πονηρού ανυπόστατες κατηγορίες για υποκριτική στάση και σκόπιμη κωλυσιεργία.

Δεύτερη διάψευση

Με μία σειρά αποφάσεών της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δικαίωσε τη Δημοτική Αρχή για την εγκυρότητα των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου κρίνοντας ότι αυτές  δεν επηρεάζονται από το ασυμβίβαστο του Αντιδημάρχου Δημήτρη Μερετούδη, όπως υποστήριζαν κάποιοι.

Όπως ακριβώς διαβεβαίωνε η Δημοτική Αρχή και σε πλήρη διάψευση των κινδυνολόγων, εγκρίθηκαν κανονικά ο Προϋπολογισμός, το Τεχνικό Πρόγραμμα και η απόφαση για την τροποποίηση της Κανονιστικής που αφορά την απελευθέρωση της Πλατείας Ελευθερίας από τα τραπεζοκαθίσματα. 

Τρίτη διάψευση

Η συνακόλουθη απόρριψη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της ένστασης του επιχειρηματία κατά της απόφασης για την απομάκρυνση των τραπεζοκαθισμάτων από την πλατεία Ελευθερίας έδωσε τέλος στην παραφιλολογία και αποτελεί ακόμη μία νίκη της Δημοτικής Αρχής του Αλέξανδρου Χρυσάφη, η οποία με πρόγραμμα και εργώδη προσπάθεια λειτουργεί για το καλό των Δημοτών.

Ας συμμορφωθούν, λοιπόν, κάποιοι με τους κανόνες του πολιτικού πολιτισμού και ας πάψουν να εκτίθενται με τις επίπλαστες και αίολες κατηγορίες τους. 

Ο κόσμος έχει καταλάβει ποιοι είναι αυτοί που λειτουργούν με μεροληψία και σκοπιμότητα! 

Στη Συμμαχία Σερραίων παραμένουμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας και τιμούμε διαρκώς τη σχέση εμπιστοσύνης και αλήθειας που έχουμε δημιουργήσει με τους συνδημότες μας. 

Εξάλλου, η αλήθεια είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP