Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

ΣΥΡΙΖΑ: "Κυνική παραδοχή Πέτσα για τις εκλογές – Ο κ. Μητσοτάκης τρέμει τους πολίτες"

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

/ by Newsroom


Για κυνική παραδοχή του Στέλιου Πέτσα πως η κυβέρνηση δεν πάει σε εκλογές επειδή φοβάται ότι θα τους τιμωρήσει ο κόσμος που δεν βγάζει τον μήνα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, «η κυνική παραδοχή του κ. Πέτσα πως δεν τολμάνε να κάνουν εκλογές γιατί φοβούνται ότι θα τους τιμωρήσει ο κόσμος που δεν βγάζει το μήνα, είναι ενδεικτική της κατάρρευσης του κ. Μητσοτάκη».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι «αυτός που δήθεν προηγείται με 15 μονάδες, ετοιμάζει θεσμικούς ακροβατισμούς με δεύτερη αλλαγή του εκλογικού νόμου μπας και σωθεί και ομολογεί πως τρέμει τους πολίτες. Όσο μένει γαντζωμένος στην καρέκλα του, τόσο η καθημερινότητα των πολιτών θα γίνεται πιο αβίωτη με λογαριασμούς και ακρίβεια».

Η δήλωση Πέτσα για τις εκλογές

Ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στο MEGA και σε ερώτηση για το εάν βλέπει εκλογές μέσα στο 2022 απάντησε:

«Όχι δεν βλέπω εκλογές. Πρώτον γιατί ο Πρωθυπουργός είναι κατηγορηματικός, πάντα, ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2023 και δεύτερον γιατί όταν είμαστε σε μία περίοδος αναταραχής όπως αυτή, είναι λογικό ο πολίτης, όταν μάλιστα δυσκολεύεται να βγάλει τον μήνα, να θέλει να τιμωρήσει την κυβέρνηση ασχέτως αν τα έχει πάει εξαιρετικά σε άλλα πεδία γιατί βλέπει αυτή τη στιγμή ότι δεν βγαίνει».


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP