Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια στον Δήμο Σερρών

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

/ by Newsroom


Ο Δήμος Σερρών δημιούργησε τον Οκτώβριο του 2021 τον Συμβουλευτικό Σταθμό για την Άνοια σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών παρέχοντας άλλο ένα σημαντικό εργαλείο για την προαγωγή υγείας των Δημοτών.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός για την  Άνοια επικεντρώνεται κυρίως στη υποστήριξη των πασχόντων δημοτών και κατοίκων του Δήμου (μέσω μη φαρμακευτικών θεραπειών όπως  ασκήσεων μνήμης, εργοθεραπείας, γυμναστικής κλπ) και την ψυχοκοινωνική στήριξη των οικογενειών τους, ώστε να προκύψουν συγκεκριμένα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Οι δυνητικά ωφελούμενοι του προγράμματος ή οι φροντιστές τους μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους με τη συμπλήρωση έντυπου συναίνεσης και του δελτίου  εξυπηρετούμενου προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα. (Το Έντυπο Συναίνεσης & Δελτίου Εξυπηρετούμενου εδώ)

Ποιος μπορεί να έρθει σε επαφή με το Συμβουλευτικό Σταθμό

Άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα μνήμης, μέλη των οικογενειών τους οποιασδήποτε ηλικίας, άτομα άνω των 65 ετών που επιθυμούν να εξεταστούν ή να συμμετέχουν σε δράσεις πρόληψης, επαγγελματίες υγείας και ψυχικής υγείας, εργαζόμενοι σε τοπικούς φορείς και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για την άνοια.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Άνοιας βρίσκεται επί της οδού  Μεραρχίας 94 στο ισόγειο του κληροδοτήματος Αποστολίδη και πληροφορίες δίνονται από 9:00 έως 13:00 καθημερινά στο τηλέφωνο : 2321085661


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP