Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Πάτρα: Τεστ πατρότητας για Μαλένα και Ίριδα θα ζητήσει ο Μάνος Δασκαλάκης

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

/ by Newsroom


Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να ζητήσει τεστ πατρότητας για την Ίριδα και τη Μαλένα ώστε να αποδειχθεί αν είναι δικά του παιδιά.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών, προτίθεται να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας.

«Στο τέλος της διαδικασίας όλης αυτής, ενδεχομένως να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Δασκαλάκη. Όταν τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία θα ζητηθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη να πραγματοποιηθεί τεστ DNA» ανέφερε ο δημοσιογράφος του Star.

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον γονιδιακό έλεγχο που είχε ζητηθεί να γίνει μετά τους θανάτους των δύο παιδιών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε ζητηθεί από πολύ νωρίς να γίνει γονιδιακός έλεγχος για τα γονίδια του αιφνίδιου θανάτου από τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Α. Ηλιάδη.

Ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου είχαν δώσει την έγκρισή τους από τον Απρίλιο του 2021, ώστε να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος αυτός και μάλιστα ο κ. Ηλιάδης είχε μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί τρόπος να γίνει δωρεάν, καθώς το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος του Star, ο γονιδιακός αυτός έλεγχος δεν θα έχει καμία αξία, καθώς, όπως είπε, ενδέχεται να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Μάνου Δασκαλάκη.


Πηγη: enikos.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP