Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ο Δήμαρχος Σερρών υποδέχθηκε τους πρωταθλητές εφήβους της ΑΕΣ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

/ by Newsroom


Την πρωταθλήτρια ομάδα ΑΕ Σερρών, η οποία προκρίθηκε στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων στο Ηράκλειο Κρήτης υποδέχθηκε στο Δημαρχείο σήμερα, Μ.Πέμπτη 21 Απριλίου ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Ο κ.Χρυσάφης καλωσόρισε τους αθλητές, τον προπονητή Γιάννη Κακιούζη, τον Πρόεδρο της ΑΕΣ και Γενικό Αρχηγό της Συμπόρευσης των σερραϊκών ομάδων, Κωνσταντίνο Βέρρο, τον Έφορο Σωκράτη Κοβανίδη και τον γιατρό της ομάδας Νάσσο Παπαδόπουλο και τους συνεχάρη για την επιτυχία στο πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και την πρωτιά στους αγώνες του Α΄ Ομίλου της Β΄ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων, που διοργανώθηκε στις Σέρρες στις 15-17 Απριλίου.


«Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα σήμερα στο Δημαρχείο τους Σερραίους πρωταθλητές εφήβους της ΑΕΣ, που μας έκαναν υπερήφανους με την πρόκρισή τους στις 8 καλύτερες ομάδες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων.

Σας συγχαίρουμε για το πολύ καλό κλίμα και την υπέροχη αθλητική οικογένεια, που δημιουργήσατε.

Σας εύχομαι εκ μέρους όλου του Δήμου καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος», τόνισε ο κ.Χρυσάφης και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Σερρών θα συνεχίσει να συνδράμει την ομάδα και να βρίσκεται δίπλα της στο αγωνιστικό της ταξίδι. 


Από την πλευρά του ο κ.Βέρρος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Δήμο Σερρών για τη στήριξη που πρόσφερε στη διεξαγωγή του μίνι τουρνουά στις Σέρρες αλλά και τη βοήθεια στην ομάδα της ΑΕΣ για τη συμμετοχή της στον τελικό του Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί από 26 Απριλίου έως 1 Μαΐου στην Κρήτη.

Τον λόγο πήρε επίσης ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κακιούζης οποίος, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, υπογράμμισε ότι η ΑΕΣ θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα στην τελική φάση των 8 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP