Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Συνάντηση του Δημάρχου Σερρών με πρώην Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

/ by Newsroom


Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης συναντήθηκε σήμερα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με το Διοικητικό Συμβούλιο της νεοσύστατης Τοπικής Ένωσης Διατελεσάντων Δημάρχων, Κοινοταρχών, Μελών των Δημοτικών – Κοινοτικών Συμβουλίων(Τ.Ε.Δ.Δ.Κ.) της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Ο κ.Χρυσάφης υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο του Συλλόγου, πρώην Δήμαρχο Στρυμονικού Ισαάκ Ρίζο, τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, πρώην Δήμαρχο Αλιστράτης Παναγιώτη Ομιλιάδη, τον πρώην Δήμαρχο Σερρών και πρώην Πρόεδρο της ΤΕΔΚ Ν.Σερρών Ιωάννη Βλάχο, τον πρώην Δήμαρχο Νιγρίτας Δημήτριο Δάπη, τον πρώην Δήμαρχο Καπετάν Μητρούσι Δημήτρη Ματθιουδάκη και τη Συντονίστρια του Συλλόγου, Σύμβουλο Ανάπτυξης στην πρώην ΤΕΔΚ Ν.Σερρών Άννα Γκαρέτσα. 


Ο κ.Χρυσάφης εξήρε την πρωτοβουλία των πρώην αυτοδιοικητικών της ΠΕ Σερρών για τη σύσταση του Συλλόγου, ο οποίος συμβάλλει στην προώθηση και στήριξη του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο πλαίσιο αυτό, στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι τρόποι συνεργασίας και η ανάπτυξη κοινών δράσεων του Δήμου Σερρών με τον νεοσύστατο Σύλλογο προς όφελος όλων των πολιτών.

«Η σημερινή συνάντηση επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο ότι όλα τα μέλη της αυτοδιοικητικής οικογένειας, πρώην και νυν αιρετοί, είμαστε σύμμαχοι στον κοινό στόχο για τη βελτίωση της ζωής των Δημοτών, την ανάπτυξη του τόπου μας και την ενίσχυση του θεσμού της Τοπικής  Αυτοδιοίκησης.

Οι πρώην Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες καθώς και τα διατελέσαντα αιρετά μέλη των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβουλίων έχουν προσφέρει πολλά στην αυτοδιοίκηση. 

Μέσω του Συλλόγου τους θα συνεχίσουν με συστηματικό και οργανωμένο τρόπο να μας προσφέρουν τη μακρά και πολύτιμη εμπειρία τους», δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP