Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Συνοδευτικές δράσεις ΤΕΒΑ σε Δημοτική Ενότητα Καπετάν Μητρουσίου

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

/ by Newsroom

H Περιφερειακή Ενότητα Σερρών ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Σερρών σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών, θα πραγματοποιήσει προβολή εκπαιδευτικού και οπτικοακουστικού υλικού, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, στην Αίθουσα του Κέντρου Νεότητας του Δημοτικού Σχολείου Άνω Μητρουσίου, της Δημοτικής Ενότητας Καπετάν Μητρουσίου. Θα πραγματοποιηθεί προβολή των εξής ταινιών:

«Αστερίξ – Το μυστικό του μαγικού ζωμού» στις 17:00
«Ο μαγικός καθρέφτης» στις 19:00 

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να ψυχαγωγήσει τους ωφελούμενους του ΕΠ ΤΕΒΑ προβάλλοντας αγαπημένες ταινίες για όλη την οικογένεια μιας και πολλές φορές η πρόσβαση τους σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες είναι περιορισμένες, ιδίως και μετά με την εμφάνιση της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι θεατές θα εισέρχονται στην αίθουσα κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο. Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self- test), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9. Θα μοιραστούν μάσκες, ατομικά νερά, χυμοί και σνακ. Οι ωφελούμενοι παρακαλούνται να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή εγκαίρως.

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας στα παρακάτω τηλέφωνα :

Από σταθερό (χωρίς χρέωση): 800 100 1770
Από κινητό: 6907650399
E -mail: teva.upostiriksi@gmail.com
Facebook : ‘’TEBA Συνοδευτικές Δράσεις ΠΚΜ’’
Ή επικοινωνήστε με τις κατά τόπους υπηρεσίες που υποβάλατε την αίτησή σας στο ΤΕΒΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP