Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Το μήνυμα του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη για το Πάσχα

Σάββατο 23 Απριλίου 2022

/ by Newsroom


Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης έστειλε το εξής μήνυμα για την Ανάσταση και το Πάσχα: 

«Η Ανάσταση του Θεανθρώπου είναι η νίκη της ζωής πάνω στον θάνατο, το πέρασμα από το σκοτάδι στο φως, η μετάβαση από τον φόβο στην ελπίδα.

Αυτή είναι η ουσία της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης, του Πάσχα της Αγάπης, του Πάσχα των Ελλήνων, που το βιώνουμε φέτος από άκρη σε άκρη της πατρίδας μας στις εκκλησιές μας, με κατάνυξη και θρησκευτική ευλάβεια και ταυτόχρονα με αυξημένη προσοχή και τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Με οδύνη και δέος για το Θείο Δράμα, αλλά και με αγνή και πηγαία χαρά για το ζωοφόρο γεγονός της Ανάστασης του Κυρίου μας, της αναγέννησης του ανθρώπου, της μεταμόρφωσης του κόσμου όλου.

Γιατί το μήνυμα της Ανάστασης είναι μήνυμα προσδοκίας, λύτρωσης από τις αγωνίες και τις συνεχιζόμενες δοκιμασίες, υπέρβασης των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Γιατί το Άγιο Φως καταυγάζει τις ψυχές μας, ανανεώνει συνεχώς την πίστη μας ότι η ειρήνη θα επικρατήσει, το καλό θα θριαμβεύσει, η ζωή θα νικήσει.

Γιατί το Πάσχα δείχνει τον δρόμο της ταπεινότητας, της συγχώρεσης, της αγάπης και της αλληλεγγύης. 

Ας είναι αυτή η Ανάσταση για τον καθένα μας ξεχωριστά πηγή δύναμης και δημιουργίας, ελπίδας και αισιοδοξίας για ένα καλύτερο Αύριο. 

Χριστός Ανέστη!  Καλό και ευλογημένο Πάσχα!

Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους! Χρόνια Πολλά Σέρρες!»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP