Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Νέα ακραία επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη: «Μου είπες ψέματα – Θα πάθετε ό,τι και οι πρόγονοί σας πριν από 100 χρόνια»

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

/ by Newsroom


Σε νέα προσωπική επίθεση επιδόθηκε για άλλη μία φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εναντίον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας δήλωσε χαρακτηριστικά στην πόλη Βαν «να μην μας κάνουν πλάκα, θα πάθουν ό,τι οι παππούδες τους». Στη συνέχεια κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι του είπε ψέματα: «Εγώ σε φιλοξένησα,σε κέρασα φαγητό, συμφωνήσαμε να μιλάμε χωρίς τρίτους, αλλά μετά από 15 μέρες πήγες στις ΗΠΑ και μίλησες και εναντίον μας και για το F-16… Αυτά δεν τα χάφτουμε Μητσοτάκη. Η μαγκιά αυτού του λαού δεν χάφτει τέτοια… Όταν πριν από 100 χρόνια οι πρόγονοι σου πήγαν να κάνουν τέτοια, ξέρεις τι έπαθαν, μην πάθετε το ίδιο. Θα είναι βαρύ το τίμημα…» ήταν τα λόγια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Πήγαμε με τον κυβερνητικό μου εταίρο, τον Μπαχτσελί στην άσκηση EFES 2022. Δώσαμε μήνυμα κάπου, ξέρετε πού, και φαίνεται πώς το κατάλαβαν», τόνισε ακόμη ο Τούρκος πρόεδρος. Παράλληλα αναφερόμενος για άλλη μία φορά στις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα τόνισε πως «ανοίγετε βάσεις και λέτε ότι είναι εναντίον της Ρωσίας… Όλο ψέματα λέτε».


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP