Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ψήφισμα συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών για τους εργαζόμενους ΙΔΟΧ στον ΟΠΑΚΠΑ και την ΚΕΔΗΣ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

/ by Newsroom


Ψήφισμα συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών προς τους εργαζομένους ΙΔΟΧ στις κοινωνικές υπηρεσίες της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.


Το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών κατά τη συνεδρίασή του την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 μετά από πρόταση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη ενέκρινε κατά πλειοψηφία και εξέδωσε ψήφισμα συμπαράστασης  προς τους συμβασιούχους εργαζόμενους ΙΔΟΧ στις κοινωνικές υπηρεσίες της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.   

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών:

1.Εκφράζει τη στήριξή και την αλληλεγγύη του στα αιτήματα των εργαζομένων, με συμβάσεις ΙΔΟΧ, στις κοινωνικές υπηρεσίες της ΚΕΔΗΣ.

2.Θεωρεί ότι δεν είναι ορθό να υπάρχουν διαδοχικές επαναλαμβανόμενες συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

3.Οι ανάγκες τις οποίες καλύπτουν οι εν λόγω εργαζόμενοι διαρκούν ήδη πολλά έτη που αγγίζουν σε ορισμένες περιπτώσεις την εικοσαετία. 

4.Αιτούμαστε από την κυβέρνηση να δώσει με σχετική νομοθετική παρέμβαση μια δίκαιη και μόνιμη λύση. 

5.Δηλώνει την συμπαράσταση του στον αγώνα των εργαζομένων προκειμένου να δοθεί λύση είτε με νομοθετική παρέμβαση είτε μέσω προσφυγής στην Δικαιοσύνη.

Αναθέτει στον κ. Δήμαρχο τις παραπέρα ενέργειες.


Ψήφισμα συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών προς τους εργαζομένους ΙΔΟΧ στον Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δήμου Σερρών


Το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών κατά τη συνεδρίασή του την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 μετά από πρόταση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη ενέκρινε κατά πλειοψηφία και εξέδωσε ψήφισμα συμπαράστασης  προς τους συμβασιούχους εργαζόμενους ΙΔΟΧ στον Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δήμου Σερρών

ΨΗΦΙΣΜΑ

1.Εκφράζει τη στήριξή και την αλληλεγγύη του στα αιτήματα των Εργαζομένων ΙΔΟΧ του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού(Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.) Δήμου Σερρών.

2.Θεωρεί ότι δεν είναι ορθό να υπάρχουν διαδοχικές επαναλαμβανόμενες συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

3. Οι ανάγκες τις οποίες καλύπτουν οι εν λόγω εργαζόμενοι διαρκούν ήδη πολλά έτη που αγγίζουν σε ορισμένες περιπτώσεις την εικοσαετία. 

4. Αιτούμαστε από την κυβέρνηση να δώσει με σχετική νομοθετική παρέμβαση μια δίκαιη και μόνιμη λύση. 

5. Δηλώνει την συμπαράσταση του στον αγώνα των εργαζομένων προκειμένου να δοθεί λύση είτε με νομοθετική παρέμβαση είτε μέσω προσφυγής στην Δικαιοσύνη.

Αναθέτει στον κ. Δήμαρχο τις παραπέρα ενέργειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP