Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δράμα: Ο αγώνας στο όρος Φαλακρό είχε φρικτό τέλος – Το χρονικό της τραγωδίας

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

/ by Newsroom


Τραγική κατάληξη είχε ο νυχτερινός αγώνας δρόμου στο όρος Φαλακρό της Δράμας. Τα ξημερώματα στην περιοχή σημειώθηκε έντονη βροχόπτωση με έναν από τους αθλητές να ειδοποιεί τις ελληνικές αρχές μέσω του 112 ότι κεραυνός χτύπησε μία ομάδα την ώρα που διέσχιζαν φαράγγι κοντά στο χωριό Πύργοι.

Στην Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός και άμεσα κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα, και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ. Ακολούθησαν εφιαλτικές ώρες για τον εντοπισμό και τη διάσωση των τριών αθλητών.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Γιάννης Αρτοποιός, μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε γνωστό ότι ένας άνδρας 55 ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ ένας 56χρονος είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος.  Σύμφωνα με τον κ. Αρτοποιό, ο τρίτος άνδρας, ο οποίος είχε επικοινωνήσει με τις Αρχές και τις ενημέρωσε, είναι καλά στην υγεία του, απλώς έχει συμπτώματα υποθερμίας.

Οι δύο άντρες μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης Καβάλας και από εκεί σε Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το proinos-typos.gr, κοντά στο σημείο βρισκόταν και μία ακόμη αθλήτρια, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πλέον είναι στο σπίτι της καλά στην υγεία της.

Οι αγώνες βουνού Six Peaks, απόστασης 36,7 χλμ., ξεκίνησαν στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου 20 Αυγούστου από το χωριό Πύργοι του Νομού Δράμας και είχαν χρονική διάρκεια 12 ωρών, θα ολοκληρώνονταν δηλαδή το πρωί της Κυριακής 21 Αυγούστου. Κατά τη διάρκειά τους κι ενώ είχαν υπάρξει ήδη οι πρώτοι τερματισμοί, σημειώθηκε μεγάλη βροχόπτωση και έντονη κεραυνική δραστηριότητα, με τραγικό αποτέλεσμα .



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP