Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

/ by Newsroom


Πέθανε ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς σε ηλικία 73 ετών.  Την είδηση έκανε γνωστή η Μπέσσυ Αργυράκη μέσω των social media.

«Αντίο αγαπημένε μου, μελωδέ της καρδιάς μου, Άγγελε επί της γης… Τώρα θα τραγουδάς από κει ψηλά κι εμείς θα σε ακούμε για πάντα» έγραψε η Μπέσσυ Αργυράκη στο instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους από τα παλιά. 

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ήταν ο εμπνευστής μιας αθώας εποχής, όταν στις αρχές της της δεκαετίας του ’70 πρωτοστάτησε ως κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας Poll. Από το 1974 ήταν επίσης ενεργός τραγουδιστής ποπ και ροκ και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τρεις άλλους τραγουδιστές στον διαγωνισμό της Eurovision το 1977 με το “Μάθημα Σολφέζ” το οποίο κατέλαβε την πέμπτη θέση.

O τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όλα είχαν ξεκινήσει τον περασμένο Μάρτιο. 

Κάποιες μικρές ενοχλήσεις στο στομάχι ήταν η αιτία και η αφορμή ώστε η οικογένειά του να τον πείσει να κάνει γενικές εξετάσεις. Λίγο το χρώμα του, λίγο η πεσμένη διάθεσή του, δεν ήθελε και πολύ για να αναστατωθεί η η δεμένη οικογένειά του την οποία ο ίδιος πάντα άκουγε πιστά. Δεν υπήρχε άλλωστε συνέντευξη που να μην αναφερθεί στα παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα και στη μοναδική σύζυγό του Αμαλία Δημητριάδη.

Ο ίδιος πάντα ήταν συνεπής σε όλες τις ιατρικές εξετάσεις σε καθορισμένο χρόνο. Μόνο που αυτή τη φορά ο χρόνος έτρεξε πιο μπροστά απ’ όσο θα έπρεπε. Οι πρώτες εξετάσεις που έκανε τότε έδειξαν κάποιους οργανικούς δείκτες ανεβασμένους με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός τόσο στον ίδιο όσο και στα αγαπημένα του πρόσωπα. Άμεσα ειδοποιήθηκε ο προσωπικός του γιατρός ο οποίος του συνέστησε μια σειρά από γενικευμένες εξετάσεις.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα προσπάθησε με θάρρος και αισιοδοξία να ξεπεράσει τον δικό του Γολγοθά.


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP