Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Στέφανος Φωτιάδης: "Δεν θα συμμετέχω στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές"

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

/ by Newsroom

Δεν θα συμμετέχει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο επικεφαλής της παραταξης ΣΕΡΡΑΣ, Στέφανος Φωτιάδης.

Ο ίδιος με επιστολή που έστειλε γνωστοποιεί την απόφασή του για το τέλος της αυτοδιοιητικής του δραστηριότητας στο τέλος του 2022 ενώ παράλληλα ανοίγει τον κύκλο των συζητήσεων και διεργασιών για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την αρχηγία της παράταξης

Τι λέει στην επιστολή του

Σήμερα επίσημα γνωστοποιώ την απόφασή μου για την Μη συμμετοχή μου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον δήμο μας.
Η αυτοδιοικητική μου δραστηριότητα, στον Α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης ολοκληρώνεται με το τέλος της τρέχουσας περιόδου, την 31-12-2022.
Ανοίγω επίσημα, για την παράταξή μας «Σέρρας» τον κύκλο των συζητήσεων και διεργασιών για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την αρχηγία της παράταξης, καθώς και την συγκρότηση ψηφοδελτίου για την συμμετοχή της στις επόμενες εκλογές του 2023.Η παρακαταθήκη για ανεξάρτητο, πολυσυλλεκτικό και ακηδεμόνευτο ψηφοδέλτιο είναι ιδιαιτέρως επίκαιρη και αναγκαία.
Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την μεγάλη ευγνωμοσύνη μου σε όλο τον κόσμο που τόσα χρόνια με στήριξε, που στάθηκε δίπλα μας. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και δηλώνω τυχερός για όλα όσα έχω εισπράξει και ζήσει. (Εμπιστοσύνη, δύναμη, αγάπη, ενθάρρυνση).
Ευχαριστώ τον κάθε συνδημότη και καθεμιά συνδημότισσα για όσα προσφέρανε στον κοινό μας αγώνα.
Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους συνυποψηφίους μου, μέλη της παράταξης, παλιούς και νέους, για την ανιδιοτελή προσφορά τους και βέβαια την πολλή δουλειά για την επεξεργασία των προτάσεών μας και την προβολή τους.
Ευχαριστώ επίσης τους εθελοντές μας που στήριξαν την παράταξη όλα αυτά τα χρόνια, από την δύσκολη θέση της αντιπολίτευσης.
Δουλέψαμε και θα συνεχίσουμε, με ξεκάθαρη άποψη για τα ζητήματα του δήμου μας. Με ανιδιοτέλεια, με ελεύθερο φρόνημα, με επιχειρήματα και θέσεις επεξεργασμένες, παλεύοντας για το κοινό καλό. Με αγάπη για τον τόπο μας, με όραμα και φαντασία, πιστεύοντας στις δυνατότητές του.

Είχαμε την διαρκή παρότρυνση, την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας του κόσμου και βέβαια την αγάπη του. Η δύναμη και το κουράγιο για συνέχιση της δράσης μας ήταν το αποτέλεσμα της ενθάρρυνσης από τον αγνό κόσμο της αξιοπρέπειας και της ανιδιοτέλειας.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ προσωπικά προς όλο τον κόσμο που μου έδωσε την δυνατότητα για το υπέροχο πολιτικό ταξίδι που έζησα στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, που αγάπησα και υπηρέτησα με συνέπεια.

Σέρρες 20 Σεπτεμβρίου 2022

Με εκτίμηση
Στέφανος Φωτιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP