Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Νέες προκλήσεις Τσαβούσογλου κατά της Ελλάδας: "Μαζέψτε τα μυαλά σας και συνέλθετε"

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

/ by Newsroom


Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου το πρωί της Δευτέρας, λέγοντας πως εάν η Ελλάδα ξεκινήσει “μια περιπέτεια για λογαριασμό άλλων”, θα υποστεί “τις συνέπειες όπως συνέβη και στο παρελθόν”.

Συνεχίζοντας στον δρόμο που χάραξε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Τσαβούσογλου κατηγόρησε την Ελλάδα ότι “ξύνεται”. “Αν και λέμε ότι τα δικαιώματα των γειτόνων θα πρέπει να γίνονται σεβαστά και στις δύο πλευρές του Αιγαίου, οι Έλληνες συνεχίζουν να ξύνονται. Αν ξεκινήσετε μια περιπέτεια για λογαριασμό άλλων, θα υποστείτε τις συνέπειες όπως συνέβη και στο παρελθόν. Αυτή είναι μια προειδοποίηση προς την Ελλάδα” είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.

Μιλώντας σε εκδήλωση στην επαρχία Χαϊμάνα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών συνέχισε στους ίδιους προκλητικούς τόνους.

“Πριν από 951 χρόνια με την μάχη του Ματζικέρτ κάναμε πατρίδα μας την Ανατολία. Αυτό είναι το πνεύμα που 100 χρόνια προστάτεψε την πατρίδα, το ίδιο πνεύμα ισχύει και σήμερα. Γι’ αυτό μαζέψτε τα μυαλά σας και συνέλθετε. Απευθυνόμαστε κυρίως στην Ελλάδα. Μη γίνεστε όργανα άλλων, μη συνεχίζετε τις προκλήσεις. Γιατί η φιλία της Τουρκίας είναι καλή, αλλά η εχθρότητά της είναι τραγική”, είπε σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο.

“Να το έχετε και αυτό στο νου σας”, κατέληξε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια τοποθέτηση Τούρκου αξιωματούχου μετά τα μηνύματα που έστειλε στην Τουρκία ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο.



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP