Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ο Δήμος Σερρών για πρώτη φορά συνδιοργανωτής της SEREXPO 2022

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

/ by Newsroom


Ο Δήμος Σερρών για πρώτη φορά ενώνει δυνάμεις με το Επιμελητήριο Σερρών και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών για τη διοργάνωση της Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Σερρών SEREXPO 2022 και δίνει δυναμικό «παρών» στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» από τις 21 έως 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Συγκεκριμένα, στον ενιαίο χώρο των περιπτέρων 9-10, o Δήμος Σερρών με τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Δ.Ε.Υ.Α.Σ., ΚΕ.ΔΗ.Σ. και ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών παρουσιάζουν έργα και δράσεις στους τομείς των αναπτυξιακών προγραμμάτων, χρηματοδοτήσεων, κοινωνικής πολιτικής, εξωστρέφειας, πολιτισμού και τουρισμού.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Σ. θα ενημερώνει τους Δημότες για τα πολυσήμαντα έργα της τριετίας 2019 -2022, τις ποικίλες δράσεις κοινωνικής πολιτικής και στήριξης των ευπαθών κοινωνικά πολιτών, όπως τα ειδικά τιμολόγια, θέματα διαχείρισης και εξοικονόμησης νερού, την υψηλή ποιότητα του πόσιμου νερού της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. και τους λόγους που μπορούμε να πίνουμε νερό από τη βρύση. 

Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις δράσεις των Δομών της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. όπως τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, τη Φιλαρμονική Σερρών, την Παιδική Χορωδία, τη Σχολή Χορού και το Γυμναστήριο Ενηλίκων, ενώ ειδική θα είναι η προβολή του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης «Πινακοθήκη Κωνσταντίνος Ξενάκης».

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στις 11 πμ, η Φιλαρμονική του Δήμου Σερρών θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους με ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα, στους χώρους της SEREXPO, ενώ τα παιδιά των Κ.Δ.ΑΠ. σε ρόλο Junior Chefs την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 19:00 θα μαγειρέψουν με τοπικά προϊόντα στον χώρο του Serres Food Festival. 

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών συμμετέχει στην SEREXPO 2022 με ξεχωριστά παραμύθια για μικρούς και μεγάλους!  Από τις 21 έως τις 25 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 έως τις 13:00 και από τις 18:30 έως τις 20:00 οι ηθοποιοί Βασιλική Δαλίσκα και Ζαχαρούλα Λαδοπούλου αφηγούνται και «ζωντανεύουν» θεατρικά υπέροχα παραμύθια, στον «Πάγκο με τα Παραμύθια».

Θα είμαστε όλοι εκεί! Στη SEREXPO 2022


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP