Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Fam trip από τον Δήμο Σερρών για Σέρβους επαγγελματίες του τουρισμού και δημοσιογράφους

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

/ by Newsroom


Με την υποδοχή 9 ταξιδιωτικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από τη Σερβία από τις 21 έως τις 24 Οκτωβρίου συνεχίζει ο Δήμος Σερρών τη δράση των ταξιδιών εξοικείωσης(fam trip) με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού και την προβολή της τουριστικής και γαστρονομικής ταυτότητας της περιοχής.

Ήδη στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης με τίτλο «Ενέργειες προσέλκυσης επισκεπτών» ο Δήμος Σερρών φιλοξένησε επαγγελματίες τουρισμού και δημοσιογράφους από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία το διάστημα 14-17 Οκτωβρίου.             

Στη διάρκεια του fam trip στις Σέρρες οι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι από τη Σερβία θα απολαύσουν τις ομορφιές της πόλης μας, θα γνωρίσουν σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, ενώ θα δοκιμάσουν την παραδοσιακή κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής μας. 

Παράλληλα, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 09:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Elpida Resort&Spa θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις(B2B) μεταξύ των φιλοξενούμενων ταξιδιωτικών πρακτόρων με Σερραίους επαγγελματίες του τουρισμού με στόχο την ανάπτυξη νέων συνεργασιών.

Η δράση «Ενέργειες προσέλκυσης επισκεπτών» εντάσσεται στο πρόγραμμα της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Σερρών που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP