Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Ελευθερίας των Σερρών ξεκίνησε η Πολιτεία των Ευχών 2022

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

/ by Newsroom


Η έναρξη της φετινής Πολιτείας των Ευχών πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 με τη φωταγώγηση του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Σερρών στην Πλατεία Ελευθερίας σε μία λιτή, αλλά όμορφη γιορτή με μελωδίες, φως και πολλά χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους, που έδωσαν το εορταστικό «παρών». 


Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης έδωσε το εναρκτήριο σύνθημα της φωταγώγησης ευχόμενος χρόνια πολλά σε όλους τους Δημότες παρουσία της Προέδρου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Χρυσάνθης Παλάζη – Τσοχατζίδη και στη συνέχεια η μικρή νεράιδα των Χριστουγέννων με τη βοήθεια των ξωτικών άναψε τα χιλιάδες λαμπιόνια του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.  


Στη διάρκεια της εκδήλωσης η Πλατεία Ελευθερίας πλημμύρισε με χριστουγεννιάτικη μουσική και τραγούδια από τη Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Σερρών, τη Χορωδία του 1ου Γυμνασίου Σερρών και τα παιδιά των ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.


Παράλληλα, μικροί και μεγάλοι έστειλαν τις ευχές τους με τα λευκά μπαλόνια που ταξίδεψαν ψηλά στον ουρανό.


Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, η Φάτνη, ο «Σερρευχούλης» και το παγοδρόμιο στην Πλατεία Ελευθερίας, αλλά και πλήθος δράσεων και οι δραστηριοτήτων για τα παιδιά  στον Πεζόδρομο της Κων. Καραμανλή, την Πλατεία Εμπορίου, το Κεντρικό Πάρκο στη Δορυλαίου και σε πολλές ακόμη γωνιές της πόλης συνθέτουν το ξεχωριστό εορταστικό σκηνικό της φετινής, φωτεινής, μαγικής Πολιτείας των Ευχών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP