Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Άνοιξε τις Πύλες του το Κάστρο των Χριστουγέννων στο Σιδηρόκαστρο Σερρών

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

/ by Newsroom

Τις πύλες του άνοιξε το Κάστρο των Χριστουγέννων στο Σιδηρόκαστρο Σερρών μετά από 3 χρόνια απουσίας το απόγευμα της Τετάρτης με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου κυρίως μικρών παιδιών. Μια συνδιοργάνωση του Δήμου Σιντικής και της ΑΠΟΔΡΑΣΙ.

Στην 19.30 της Τετάρτης και αφού έκανε την έλευση του ο Άγιος Βασίλης ,αμέσως μετά έγινε η φωταγώγηση του Δέντρου όπου το έναυσμα έδωσε ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης μαζί με τον κόσμο, μετρώντας αντίστροφα για την φωταγώγηση του δέντρου.

Με το εύθυμο και εορταστικό κλίμα που υπήρχε μικροί και μεγάλοι ξεναγήθηκαν στα περίπτερα και παρακολούθησαν τα όσα παρουσίασαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοκάστρου και το ΚΔΑΠ Ομόνοια, ενώ η βραδιά έκλεισε μουσικά με τους Stendor Band!

Το κάστρο των Χριστουγέννων θα διαρκέσει από 21 έως 31 Δεκεμβρίου,όπου όπου οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους θα μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά τον Άγιο Βασίλη από τις 5,30μμ και μετά ενώ θα λειτουργεί το «Περίπτερο της Αγάπης» και θα μπορούν οι επισκέπτες να αφήνουν παλιά, αλλά λειτουργικά παιχνίδια, τα οποία θα συγκεντρωθούν και θα παραχωρηθούν στην Ελεγχόμενη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Σιντικής για τα παιδιά του πολέμου από την Ουκρανία, ενώ σχολεία και σύλλογοι της περιοχής θα παρουσιάζουν καθημερινά τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP