Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ 2023 – Οι Σερραίοι πλημμύρισαν το κέντρο των Σερρών (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

/ by Newsroom

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αποκριάτικη εκδήλωση του Δήμου Σερρών "Maskarata 2023" το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 16 Φεβρουαρίου.

Ο κόσμος είχε κατακλύσει από νωρίς το απόγευμα τον πεζόδρομο της Κ.Καραμανλή, την Πλατεία Ελευθερίας και όλους τους δρόμους στο κέντρο της πόλης, με διάθεση για αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Το κέντρο της πόλης των Σερρών "βούλιαξε" και το κέφι απογειώθηκε από τις μουσικές επιλογές των Djs Χάρη Δελή και Πάνου Πιρετζή.

Ο Δήμαρχος Σερραίων κ.Αλέξανδρος Χρυσάφης, από τη σκηνή της Μασκαράτας έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της παρέλασης που ξεκίνησε με τη Φιλαρμονική Μπάντα και τα παιδιά των Κ.Δ.ΑΠ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., τα οποία συνοδεύονταν από εκπαιδευτικούς και γονείς και δεν συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Η Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ.Χρυσάνθη Παλάζη - Τσοχατζίδη καλωσόρισε τον κόσμο και αμέσως μετά άρχισε το διαγωνιστικό μέρος, όπου τόσο η κριτική επιτροπή, όσο και το κοινό μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι κριτές της Μασκαράτας, Χάρης Μυτιληνός (Hair Stilst), Αστέρης Πολυχρονίδης (Ηθοποιός και Σκηνοθέτης) και Αλέξανδρος Ατσκακάνης (Δάσκαλος Χορού), δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τις συμμετοχές, γεγονός που φάνηκε στις βαθμολογίες τους.

Οι τέσσερεις νικητές που έλαβαν από 500€ μετρητά ήταν:
1 Έπαθλο επιτροπής: ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΕΔΗΣ
2 Έπαθλο ψηφοφορίας κοινού: Candy Girls
3 Έπαθλο πρωτότυπης αμφίεσης: Αφρο...δύτες
4 Έπαθλο καλύτερης χειροποίητης αμφίεσης: Ισοψηφία: Πινακοθήκη Ξενάκη και άλλα... & Los Festivos

Τα έπαθλα ήταν προσφορά των Μεγάλων Χορηγών της Maskarata 2023:
1. Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας
2. ΘΕΡΜΗ - Τηλεθέρμανση Σερρών

Την ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ 2023 παρουσίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Φανή Ασπογαλή.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τη συναυλία Σερραίων καλλιτεχνών στην Πλατεία Ελευθερίας και ένα υπέροχο χορευτικό πρόγραμμα, όπως άρμοζε στην ημέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP