Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Με μωβ χρώμα θα φωταγωγηθεί το Δημαρχείο Σερρών για την Παγκόσμια Ημέρα Επιληψίας

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

/ by Newsroom


Το Δημαρχείο Σερρών θα φωταγωγηθεί, σήμερα το βράδυ συμβολικά με μωβ χρώμα για την Παγκόσμια Ημέρα Επιληψίας, όπως έχει οριστεί η 13η Φεβρουαρίου 2023 στο πλαίσιο συμμετοχής του Δήμου Σερρών στη φετινή πανελλήνια δράση ευαισθητοποίησης για την Επιληψία με σύνθημα ««Φωτίζοντας τη σκοτεινή πλευρά!».

Η δράση αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ελληνικής Εθνικής Ένωσης κατά της Επιληψίας (Ε.Ε.Ε.Ε.) και του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.) και υλοποιείται σε συμμαχία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους πολίτες. 

Συγκεκριμένα, στη δράση συμμετέχουν Δήμοι της χώρας, φωταγωγώντας Δημαρχεία και κτήρια ανά την Ελλάδα και στέλνοντας μηνύματα ευαισθητοποίησης της κοινωνίας, καταπολέμησης και εξάλειψης των διακρίσεων και του στιγματισμού. 

Παράλληλα, στην πανελλήνια αυτή δράση καλούνται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο και οι πολίτες. 

Μέσω facebook, twitter και instagram και χρησιμοποιώντας το hashtag
#greeceforepilepsy μπορούν να στείλουν το δικό τους μήνυμα, κοινοποιώντας τη δική τους ιστορία ή φωτογραφία.

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Επιληψίας, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για
ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, ώστε τα άτομα με επιληψία να αποτελούν ισότιμα μέλη του κοινωνικού συνόλου με ίσα δικαιώματα στην εργασία, στη διασκέδαση και σε κάθε άλλη έκφραση της ζωής τους.

Εξάλλου, η επιληψία είναι μια συχνή εγκεφαλική διαταραχή, που, από μόνη της, αν δεν υπάρχουν άλλες διαταραχές, δεν μπορεί να εμποδίσει τα άτομα να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP