Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Τεράστια η ανταπόκριση των Σερραίων στις Ημέρες Καριέρας της ΔΥΠΑ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

/ by Newsroom

Οι Ημέρες καριέρας με στόχο την πρόσληψη εκατοντάδων ενδιαφερομένων, διοργανώθηκαν με μεγάλη ανταπόκριση το πρωί του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023 από την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και τον Διοικητή κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη. 

Πλήθος Σερραίων είχαν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με εργοδότες που αναζητούν προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων ανεξαρτήτως προϋπηρεσίας, ηλικίας και εκπαιδευτικής βαθμίδας.

Σύμφωνα με τον Διοικητή της ΔΥΠΑ ο θεσμός αγκαλιάστηκε από όλες τις τοπικές κοινωνίες όπου πραγματοποιήθηκε. Βασικός στόχος, η μείωση της ανεργίας.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα συναντήσεων του Philippos Xenia παραβρέθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής ο οποίος αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης να βρουν οι ενδιαφερόμενοι καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. 

Ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Τάσος Χατζηβασιλείου ευχαρίστησε τον Διοικητή της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης για την άμεση ανταπόκριση του ώστε οι Ημέρες Καριέρας να έρθουν στην πόλη των Σερρών νωρίτερα και εξήρε το έργο του. Ενώ προγραμματίζονται και μια σειρά άλλων δράσεων.

Η Συνεργασία του κ. Πρωτοψάλτη με όλους τους βουλευτές είναι άψογη όπως τόνισε ο ίδιος ενώ οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις όλων των κλάδων που θέλουν να προσλάβουν προσωπικό δήλωσαν εντυπωσιασμένες από την προσέλευση των υποψήφιων μελλοντικών συνεργατών τους και σχολίασαν θετικά τον νέο τρόπο επικοινωνίας και επαφής μαζί τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP