Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Με πλήθος κόσμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η «Συμμαχία Σερραίων»

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

/ by Newsroom


Η παράταξη «Συμμαχία Σερραίων« του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Philippos Xenia χθες, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 στέλνοντας δυνατό μήνυμα ενότητας, αποφασιστικότητας και ευθύνης για τη συνέχιση του έργου μεταμόρφωσης του Δήμου ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του Οκτωβρίου.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου και των Τοπικών Συμβουλίων, παλαιά και νέα μέλη της «Συμμαχίας Σερραίων», εκπρόσωποι θεσμικών και άλλων φορέων και φίλοι της παράταξης.


Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην κοπή της βασιλόπιτας «της μεγαλύτερης αυτοδιοικητικής οικογένειας, μιας μεγάλης και ισχυρής Συμμαχίας πολιτών, που έχουν πάθος με τον τόπο τους» τόνισε:

«Αισθάνομαι ευλογημένος που έχω τόσους και τέτοιους συνοδοιπόρους σε αυτή τη δύσκολη αλλά ταυτόχρονα όμορφη διαδρομή που ξεκινήσαμε πριν από πέντε περίπου χρόνια, αλλά και γιατί στο όραμα και τον αγώνα μας για τον Δήμο Σερρών συστρατεύονται καθημερινά νέες δυνάμεις, νέοι Σύμμαχοι στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές. 

Όλοι εσείς που συνθέτετε αυτό το μοναδικό αυτοδιοικητικό μείγμα εμπειρίας, φρεσκάδας και αποτελέσματος αποτελείτε τον πυρήνα της πρότασής μας στους Σερραίους τον Οκτώβριο του 2023».


«Το 2019 ήμασταν η νέα αυτοδιοικητική πρόταση, που απευθυνόταν σε όλους τους Σερραίους, χωρίς διακρίσεις και διαχωριστικές γραμμές. 

Θέλω να επαναλάβω σήμερα ότι για τη «Συμμαχία Σερραίων» ο Δήμος συνεχίζει να μην έχει και δεν θα έχει χρώμα και κομματικές ταυτότητες.

Η «Συμμαχία Σερραίων» συνεχίζει να συνθέτει και να δημιουργεί», υπογράμμισε κ.Χρυσάφης.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις χρηματοδοτήσεις ύψους 62 εκατ. που πέτυχε να φέρει η Δημοτική Αρχή στον Δήμο Σερρών, ενώ παρουσίασε το έργο που έχει γίνει στην τρέχουσα θητεία.

«Το 2023 ο Δήμος μας είναι ένα απέραντο εργοτάξιο καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μία πληθώρα έργων», επισήμανε και πρόσθεσε:

«Σε μία δύσκολη περίοδο που από τα 3,5 χρόνια θητείας μας τα 2,5 χρόνια όλα υπολειτουργούσαν τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο, εμείς σχεδιάσαμε, μελετήσαμε, διεκδικήσαμε, πετύχαμε και εντάξαμε, δημοπρατήσαμε και υλοποιούμε πληθώρα έργων, που μεταμορφώνουν τον Δήμο μας.

Κάναμε τη δύσκολη δουλειά σε τόσο δύσκολες συνθήκες και τώρα ξεκινά η ώρα της υλοποίησης. 

Και είμαι σίγουρος ότι οι συμπολίτες μας θα εμπιστευτούν την επόμενη πενταετία σε αυτούς που ετοίμασαν τόσα πολλά σε τόσο λίγο και δύσκολο χρονικό διάστημα.

Εξάλλου, τα μεγάλα έργα χρειάζονται ένα μεγάλο χρονικό ορίζοντα μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

Για αυτό και η επόμενη θητεία της Συμμαχίας Σερραίων θα είναι αυτή που θα βάλει ανεξίτηλα το στίγμα της στον Δήμο Σερρών, ολοκληρώνοντας όλα αυτά τα οποία προετοίμασε».


Ο Δήμαρχος Σερρών τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή αγωνίζεται καθημερινά απέναντι στα προβλήματα, τη μιζέρια, τη γραφειοκρατία και τις παλιές νοοτροπίες και διαβεβαίωσε ότι:

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να γυρίσει τον Δήμο πίσω στο παρελθόν, δεν θα αφήσουμε τίποτα να σταματήσει την πορεία στο μέλλον.

Συνεχίζουμε το αυτοδιοικητικό μας ταξίδι με ακόμη μεγαλύτερο πάθος, επιμονή, όρεξη για δουλειά και αφοσίωση στο όραμά μας που είναι η μεταμόρφωση του Δήμου μας.

Όλοι μαζί, Σύμμαχοι συνοδοιπόροι στην πορεία σε ένα Αύριο, όπως μας αξίζει». 

Ο κ.Χρυσάφης ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό του ευχαριστώντας τους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους των Επιχειρήσεων και των Επιτροπών, όλη την ομάδα της Συμμαχίας, όλους τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων που συστρατεύονται με τη Συμμαχία Σερραίων, καθώς και όλους τους παλιούς και νέους Συμμάχους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP