Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ο Δήμος Σιντικής τίμησε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την 25η Μαρτίου 1821!

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

/ by Newsroom



Πλήθος κόσμου στην παρέλαση του Σιδηροκάστρου!

Με κάθε τιμή και λαμπρότητα εορτάστηκε η 25η Μαρτίου 1821 και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στον Δήμο Σιντικής. Στην έδρα του Δήμου, το Σιδηρόκαστρο, η συμμετοχή του κόσμου στις επετειακές εκδηλώσεις ήταν συγκινητική.


Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης ανέφερε: «Σήμερα, η Ελλάδα μας, όλοι οι Έλληνες, τιμούμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Επανάσταση της 25ης Μαρτίου 1821. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι συμμετείχαν στην παρέλαση του Σιδηροκάστρου, αλλά και σε όλες τις παρελάσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο μας, τις Φιλαρμονικές μας, τη μαθητιώσα νεολαία και τους εκπαιδευτικούς, αλλά και τα μέλη των πολιτιστικών μας συλλόγων και των χριστιανικών μαθητικών ομάδων, που παρήλασαν με περηφάνια και καμάρι. Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία! Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες! Χρόνια πολλά Έλληνες!», κατέληξε.


Το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Σιδηροκάστρου και εν συνέχεια Δοξολογία από τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κ.Μακάριο, παρουσία της Εκπροσώπου της Βουλής, πρώην Υφυπουργό και Βουλευτή Σερρών Φωτεινής Αραμπατζή, του Δημάρχου Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη, του Περιφερειακού Συμβούλου Δημήτρη Καριπίδη, τοπικών αιρετών και στρατιωτικών φορέων, εκπροσώπων σχολείων, συλλόγων, αλλά και πλήθος κόσμου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Ιντζές.


Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των ηρώων και στη συνέχεια η μεγάλη παρέλαση στο κέντρο του Σιδηροκάστρου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP