Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δήμος Σερρών: Εκδήλωση αφιερωμένη στις «Γυναίκες του Τόπου μας»

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

/ by Newsroom



Ο Δήμος Σερρών μέσω του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Σερρών (ΔΕΠΙΣ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στις «Γυναίκες του Τόπου μας», όπου θα τιμηθούν έξι γυναίκες που διακρίθηκαν σε διάφορους κοινωνικούς τομείς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Γ. Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου Σερρών.

Στόχος της εκδήλωσης, που πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών είναι να εμπνεύσει, να ενισχύσει και να αναδείξει τις γυναίκες και τη θέση τους στην κοινωνία.

Έτσι, γυναίκες με ξεχωριστό κοινωνικό αποτύπωμα θα μοιραστούν τα προσωπικά τους βιώματα, όπως διαμορφώνονται από τους πολλαπλούς ρόλους, που καλούνται να αναλάβουν.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της καμπάνιας του Συμβουλευτικού Κέντρου «Μαζί Σπάμε τη Σιωπή» θα παρουσιαστούν σε έκθεση στο φουαγιέ του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών οι καλλιτεχνικές δημιουργίες με θέμα την έμφυλη βία που φιλοτέχνησαν μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.  

Η έκθεση θα είναι ανοικτή προς το κοινό τις παρακάτω ημέρες και ώρες: 

-16, 17, 22 και 23 Μαρτίου ώρες  09:00 με 13:00 το πρωί και 19:00 με 21:00 το απόγευμα, 

-Σάββατο 18 Μαρτίου ώρες 11:00-13:00 και 

-Παρασκευή 24 Μαρτίου ώρες 9:00-13:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP