Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Νίκος Ανδρουλάκης: "Το δυστύχημα στα Τέμπη ανέδειξε την αποτυχία του επιτελικού κράτους"

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

/ by Newsroom


Αναφορά στην τραγωδία στα Τέμπη έκανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος έκανε λόγο για «αποτυχία του επιτελικού κράτους», στην παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του προεδρείου των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

«Το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ανέδειξε την αδυναμία της Πολιτείας να προστατεύσει αποτελεσματικά τους πολίτες καθώς και την αποτυχία του επιτελικού κράτους, όπως ονομάζει ο πρωθυπουργός τον τρόπο διοίκησης της χώρας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι «η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία προοδευτική πολιτική εναλλακτική, που θα δώσει προοπτική στη νέα γενιά για μία κοινωνικά δίκαιη οικονομική ανάπτυξη, με σεβασμό στο περιβάλλον, τους θεσμούς και τη δημοκρατία».

Όπως είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, οι εργασίες του προεδρείου ξεκίνησαν με μία συζήτηση για την δίκαιη μετάβαση και την ενεργειακή φτώχεια. Επισήμανε την επίσκεψη στη «Μέλισσα», ένα κέντρο το οποίο βοηθάει άμεσα και αποτελεσματικά γυναίκες πρόσφυγες και μετανάστριες να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία αλλά και να βρουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τόνισε, επίσης, ότι στη συζήτηση στο προεδρείο των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών θα θέσει ζητήματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία, όπως τα προγράμματα κοινωνικής κατοικίας, που θα αποκλιμακώσουν το κόστος ζωής, το οποίο έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια λόγω των πολύ υψηλών ενοικίων, καθώς και την ανάγκη προστασίας της πρώτης κατοικίας για τους πιο ευάλωτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP