Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Γ. Οικονόμου: «Από την πλευρά της Ν.Δ. και του κ. Καραμανλή δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές»

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

/ by Newsroom

Την κάθοδο του Βουλευτή Σερρών της ΝΔ Κώστα Καραμανλή στις εκλογές, μετά την παραίτησή του από τη θέση του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών και στον «απόηχο» της τραγωδίας στα Τέμπη, προανήγγειλε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Συγκεκριμένα, στις ερωτήσεις του Δημ. Γιαννακόπουλου αν ο παραιτηθείς Υπουργός Μεταφορών, κ. Καραμανλής, θα είναι ξανά υποψήφιος και αν θα δεχθεί ο κ. Μητσοτάκης να τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια, ο κ. Οικονόμου απάντησε:

«Ο κ. Καραμανλής παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας γενναία την πολιτική ευθύνη. Από την πλευρά της Ν.Δ. και του κ. Καραμανλή δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές. Αν και δεν είναι του παρόντος, αλλού είναι τα ζητήματα για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια. Η ανάληψη της πολιτικής αντικειμενικής ευθύνης, παρά το γεγονός, όπως είπαμε, ότι εδώ υπάρχει μια αλληλουχία γεγονότων και διαχρονικών παθογενειών, είναι μια πράξη η οποία τιμά τον κ. Καραμανλή στο επίπεδο αυτό».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP